Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
06:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На Західному відкрито опорний пункт охонони правопорядку

Сьогодні міський голова Іван Куліченко відкрив опорний пункт по охороні правопорядку на житловому масиві Західний. За останні два роки – це третій пункт, облаштування якого профінансовано з міського бюджету згідно рішення міської ради “Про спільну програму міської ради та ДМУ УМВС щодо удосконалення організації роботи та поліпшення матеріально-технічного забезпечення діяльності дільничних інспекторів”. До цього пункти були відкриті у селищі Ігрень та на Півничному.

У приміщенні пункту проведено повний капітальний ремонт із заміною систем тепло, водо й електропостачання, перепланування кімнат, тощо. Крім того, пункт обладнаний меблями і необхідними засобами зв”язку. Тобто, зроблені всі умови для комфортної та дієвої роботи дільничних інспекторів, які будуть обслуговувати район із чисельністю населення більш ніж 25 тис. чоловік.

Сьогодні в пункті до роботи приступлять старший дільничний інспектор міліції майор Вадим Жуковський та інспектор капітан міліції Ігор Тимченко. Крім того, у складі опорного пункту передбачена робота громадських формувань з охорони громадського порядку і робота депутатської групи.

До кінця цього року ще один пункт охорони правопорядку буде відкрито на проспекті Героїв у Жовтневому районі. А на наступний рік міський голова Іван Куліченко дав доручення відкрити у місті ще не менше трьох пунктів у віддалених районах з метою підвищення рівня роботи міліції по забезпеченню безпеки мешканців Дніпропетровська.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте