Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
06:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Ольга Гребенюк — перша жінка в Дніпропетровській області, котра носитиме звання майстра спорту України з гирьового спорту

Учениця 9-го класу середньої школи с. Михайло-Заводське Апостолівського району Ольга Гребенюк виконала норматив майстра спорту України з гирьового спорту на Міжнародному турнірі з гирьового спорту пам'яті Василя Омельченка, який відбувся 16-18 грудня в Запоріжжі, відтепер вона перша жінка в Дніпропетровській області, котра носитиме це звання. Про це інформагентству «Придніпров'я» повідомив керівник команди Дніпропетровської області на Міжнародному турнірі з гирьового спорту пам'яті Василя Омельченка Станіслав Жуков.

За інформацією Станіслава Жукова, у загальному заліку на турнірі Ольга Гребенюк посіла четверте місце.

Одночасно з цими змаганнями у Запоріжжі відбувся Чемпіонат світу з гирьового спорту серед ветеранів. На ці змагання приїхали близько 200 спортсменів з різних міст України, а також Росії, Білорусії, Казахстану, Молдавії, Греції, Литви, Латвії та ін.

Довідка: Василь Омельченко (1918-1988) — доктор технічних наук, професор, Герой Соціалістичної Праці, Лауреат премії Ради Міністрів СРСР, Заслужений діяч наук УРСР, Почесний авіабудівник. З 1958 по 1988 р. займав посаду генерального директора Запорізького виробничого об'єднання «Моторобудівник» (нині — підприємство «Мотор Січ»). Нагороджений двома орденами Леніна, орденами Жовтневої Революції, Вітчизняної війни, двома орденами Трудового Червоного Прапора, медалями.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте