Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
20:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У грудні Дніпропетровськ житиме ще за старими комунальними тарифами

У грудні Дніпропетровськ житиме ще за старими комунальними тарифами
Рішення про підвищення тарифів для населення Дніпропетровська на послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій, ухвалене виконкомом міської ради 31 жовтня, не буде впроваджене 1 грудня 2005 року. Про це міський голова Дніпропетровська Іван Куліченко заявив 30 листопада на черговій 31-ій сесії Дніпропетровської міської ради четвертого скликання.

За словами Івана Куліченка, 29 листопада виконком міськради переглянув це рішення і вніс до нього зміни, у цілому зменшивши тарифи на утримання житла за рахунок зниження кількості послуг на 20 копійок.

Іван Куліченко також поінформував депутатів, що нове рішення виконкому набуде чинності «згідно з законом, через місяць після його опублікування у пресі» і водночас запропонував депутатам відкласти його оприлюднення щонайменше на тиждень, протягом якого детально обговорити в постійних комісіях і ще раз спробувати знайти «економічне вирішення» цієї проблеми.

«Це рішення сьогодні опубліковане не буде. Ми тиждень з вами працюємо», — заявив міський голова і дав доручення розробити графіки роботи в постійних депутатських комісіях.

«Грудень житимемо за тарифами, які діють нині», — підсумував Іван Куліченко. Після цього в роботі сесії було оголошено перерву на 45 хвилин.

Як пояснили інформагентству «Придніпров’я» в прес-службі міського голови, згідно з останнім рішенням виконкому, плата за житлові послуги для мешканців багатоповерхівок буде становити не 98 копійок, а 77, для аварійних та старих будинків — 36 копійок за квадратний метр. Таке зниження тарифів був зроблено за рахунок скасування для населення плати за вивезення твердих побутових відходів, прибирання сходових майданчиків та інше. Ці витрати, як зазначили в прес-службі, будуть профінансовані з міського бюджету Дніпропетровська 2006 року: як планується, 12,6 млн грн буде спрямовано на вивезення сміття та 2,2 млн грн — на диспетчерську службу та інше.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Sandra  (07.12.05 15:30): По старым тарифам мы будем платить не только в декабре, а иначе - вообще платить не будем! Ответить | С цитатой
Іван Куліченко  (02.12.05 15:29): Да здравствует анархия ! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте