|«« | «« | »» | »»| |
Уже три года Ассоциация рестораторов и отельеров Днепра проводит конкурсы для возрождения национальной кухни и сохранения нашего гастрономического наследия.
О том, как прошел очередной областной этап этого конкурса, рассказала руководитель упомянутой ассоциации Елена Булах:
«З ініціативи ГО Ассоціація рестораторів та готельєрів м.Дніпро ось уже третій рік поспіль проводиться конкурс Гарбузовий Маєток. Основна мета проведення всіх конкурсів – збереження гастрономічної спадщини та гастрономічного коду нації.
До участі в конкурсі вже долучилися 63 навчальні заклади з усієї України. Загалом — 116 учасників: 53 молоді кухарі та 63 викладачі й майстри виробничого навчання.
З гордістю ділимося чудовими новинами: команди 13-ти навчальних закладів з професії "Кухар" взяли участь у черговому всеукраїнському конкурсі рецептів «Гарбузовий Маєток 2024–2025», де знову довели: українська кухня — жива, креативна і сучасна!
Учасники створили справжні гарбузові дива:
– гарбузове безе,
– паляниці та хліб з гарбуза,
– меренгові рулети з гарбузовим куртом… і багато, багато інших
Ці страви — не просто смачні витвори, а вклад у збереження гастрономічного коду нації — наших традицій, смаків і кулінарної ідентичності.
Щиро вітаємо переможців:
Дніпровський центр професійної освіти,
Апостолівський ЦППРК,
Покровський ЦППРК,
Томаківський ПАЛ,
Дніпровський РЦПТО!
Ваша праця — це внесок у розвиток сучасної української гастрономії та збереження національної кулінарної спадщини!
Від гарбуза — до серця нації: зберігаємо гастрономічний код України!
Бажаємо всім учасникам подальших творчих звершень, нових гастрономічних відкриттів і яскравих перемог у наступних конкурсах професійної майстерності!».
Фото со страницы Елены Булах
![]() |
Gorod`ской дозор |
![]() |
Фоторепортажи и галереи |
![]() |
Видео |
![]() |
Интервью |
![]() |
Блоги |
Новости компаний | |
Сообщить новость! | |
![]() |
Погода |
![]() |
Архив новостей |