У Васильківській громаді на Дніпропетровщині запрацював кулінарний простір. Це локація, де можна влаштовувати майстер-класи з приготування різноманітних страв.
Відкрили осередок завдяки співпраці з USAID DOBRE.
«Кожен підприємець нашої громади зможе орендувати цей простір, аби виготовити власну продукцію чи провести майстер-клас для дорослих та дітей», – зазначив голова Васильківської громади Сергій Павліченко.
Місцевим коштом у приміщенні зробили капітальний ремонт. Партнери передали меблі та сучасне обладнання. Зокрема, печі, холодильник, м’ясорубки, міксери, тістомісильну машину, іншу професійну техніку та приладдя для кухні.
Відкриття хабу відзначили кулінарним майстер-класом. Наготували млинців з грибною та сирною начинками. Налисники вчилися загортати конвертиками.
Кулінарний коворкінг облаштували за проєктом «Кулінарна кухня», який реалізовується у межах Програми USAID DOBRE.
![]() |
Gorod`ській дозор |
![]() |
Фоторепортажі та галереї |
![]() |
Відео |
![]() |
Інтерв`ю |
![]() |
Блоги |
Новини компаній | |
Повідомити новину! | |
![]() |
Погода |
![]() |
Архів новин |