Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 26 октября 2024
02:52

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Как канадская танкистка стала Сичеславской десантницей

Как канадская танкистка стала Сичеславской десантницей

Бритни в родной Канаде была командиром танкового экипажа, а сейчас сражается в составе 25-й отдельной воздушно-десантной Сичеславской бригады.

Об удивительной судьбе этой девушки в 25-й бригаде рассказали:

«Коли в Україні така війна, я не можу стояти осторонь».

Брітні на псевдо «Капітан» - колишня військовослужбовиця збройних сил Канади. Служила на посаді командира екіпажу танку «Леопард».

Коли Канада передала Україні перші танки «Леопарди», Брітні за контрактом поїхала навчати екіпажі в якості інструктора. Там і познайомилася з українськими військовими.

- Дуже вразив патріотичній настрій українських танкістів та бажання навчатися. Коли повернулась після навчань, не могла знайти собі місця від емоцій. І рішення поїхати на допомогу Україні прийшло само собою, адже чітко усвідомлювала, що там зараз масштабна війна, і я просто не можу бути осторонь. Я професійна військова і маю бути там, де мої знання і досвід допоможуть вибороти мир.

Приїхавши до України «Капітан» зіткнулася з певними проблемами.

- Я зверталась до різних підрозділів Сил оборони і всюди чула відповідь, що без знання мови буде дуже складно. Тому я вирішила спочатку закрити це питання, а потім продовжити пошуки.

Зараз дівчина непогано володіє українською, достатньо, аби розуміти командира та комунікувати з екіпажем.

- Бригаду теж обрала не випадково, бачила багато інформації про подвиги Січеславських танкістів. І зараз я тут. Мене тільки очікує знайомство з екіпажем та злагодження, але я не хвилююся. Бо Січеславські танкісти завзяті та відважні. Тому впевнена, що мені буде комфортно працювати з ними.

Брітні обіймає посаду навідника, але планує навчатися, переймати досвід побратимів, аби ефективніше боротися з нашим спільним ворогом та зростати у кар’єрі.

- Я докладу максимум зусиль, щоб бути ефективною на полі бою і допомогти Україні бути вільною та незалежною, - резюмує «Капітан».

Фото 25 бригады.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте