Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 27 сентября 2024
10:29

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Лікування онкології та інших невиліковних хвороб! Новий підхід із 100% гарантією результату!

Коли ви востаннє відчували стрес?

У більшості українців відповідь на це питання, певне, вкладеться в рамки останніх 24 годин. Вже 10 років Україна живе у стані війни. Ще раніше усі ми проживали особисті етапи втрат, невизначеності, стресу, депресії тощо. 

Режим тривог та загроз став нормою. Ми щодня бачимо зовнішні руйнування, але коли ви востаннє замислювалися над руйнуванням внутрішнім? 

Що при кожній тривозі відчуває ваше тіло? Як реагує на біль? Чи вже відчули загострення хронічних захворювань? Як сильно? Скільки з'явилося нових хвороб та проблем? 

Візьміть паузу і просто дайте відповідь на ці питання. Для себе. 

Прислухайтеся до свого тіла, щоб мати відправну точку з якої зможете розпочати повертати собі себе і своє краще життя. 

А тепер, знайомтеся, Максим Крутас — фахівець з нетрадиційної медицини, цілитель. Він протягом 40 років займався йогою та вивчав духовні практики, понад 20 років занурювався у психологію та нейролінгвістичне програмування. Весь цей час, Максим відчував, шо має знання, навички, розуміння але не ключ. Його він отримав коли 2 роки тому прийшов у гіпнокоучинг.  Відтоді його життя змінилося кардинально. 

Він пройшов шлях зцілення самостійно і тепер допомагає подолати його тим, хто потребує цього найбільше — людям, які вже почули страшні діагнози, і навіть тавро «невиліковно». Максим говорить, завжди мав бачення та потяг до допомоги людям, тепер — має всі необхідні інструменти для дій і прагнення працювати з найбільш складними викликами. 

Попри зовнішні загрози, він зосередився на внутрішніх процесах — здоров'ї людей і пошуку шляхів зцілення через сучасні методології гіпнотерапії, НЛП та суміжних напрямків застосування цифрових технології та гомеопатичних ресурсів. Максим є автором книги «Невиліковна онкологія. Регресія в життя без раку»


Сьогодні Максим з'явився на шпальтах нашого видання щоб розповісти свою історію і показати вам шлях від хвороб, знесилення, зневіри, зрад та інших болей назад до своєї природи — здоров'я, багатства та гармонії. Так, це реально навіть в умовах війни. 

— Максиме, розкажіть, як ви прийшли до доволі кардинальної зміни свого життя?

— В певний момент свого життя, в інтернеті, я наштовхнувся на вкрай цікаву людину, яка саме працювала з глибинними страхами, тілесними зажимами і зціленням серйозних хвороб по комплексній методиці, яку я зараз використовую. Все починалося з цікавості, і я взявся досліджувати що і як працює. Спілкувався з фахівцями, провідниками, коучами і зрештою вирішив піти цим шляхом. Я самостійно пройшов процес зцілення і глибинного занурення у власні страхи та установки. Результат був настільки приголомшливим, що я буквально не мав жодного шансу піти, забути і жити, як раніше. Мій мозок просто вибухнув, а коли я побачив, як змінюються медичні аналізи людей «до» та «після», я просто не мав іншого вибору, аніж пройти навчання та опанувати методику. 

Мене завжди цікавила психологія, регресія, гіпнотерапія, НЛП і зараз я з гордістю можу сказати — я опанував елементи кожного з цих напрямів. Я став людиною, якою завжди мав бути і тепер дуже прагну, аби якомога більша кількість людей пройшли цим шляхом. Від болю, горя та зневіри, до своєї справжньої суті. 

Бути заможним та здоровим можна. Мені точно, і вам теж. 

— Із чим ви можете допомогти людям?

— Це доволі широкий спектр захворювань та станів — від хибних звичок, депресії і пошуку свого призначення, до хронічних болей, серйозних розладів, та навіть «невиліковних» хвороб. 

До мене звертаються абсолютно різні люди і це велика відповідальність. Бо коли ти працюєш з людиною після суїциду чи чергового кола хіміотерапії, ти не маєш морального права дати їй хибну надію. У випадках коли людям говорять «Ми нічим не можемо допомогти», я відповідаю, що допоможу. 

— Ви торкнулися онкології, і це дуже чутлива тема….

— Я її зачепив, саме тому, що добре це розумію. Я переконаний, що маю розповісти про наявність цього шляху. Я особисто переконався у перевагах холістичної медицини, яка розглядає не тільки фізичні, а й емоційні, духовні та соціальні аспекти буття людини. Все це має прямий вплив на наше здоров'я та життя.  Думаю, вже всі знають про психосоматику і лікування розладів через психологічну терапію. Так от додайте до цього гіпнотерапію, НЛП, регросологію та гомеопатію і отримаєте комплексний підхід до вирішення проблеми.

— Як відбувається сам процес?

— Фактично, мова про лікування травми, як першочергового джерела. Коли я чую, як людина перелічує свої проблеми зі здоров'ям, я вже можу визначити її коріння. Звісно, попередньо. 

Лікування — це процес і він починається з ретельної діагностики. Коли ми йдемо до лікарні, то отримуємо направлення на купу аналізів, і тільки після цього медики можуть нам сказати де джерело проблеми. Так само і в моїй роботі. 

Все починається з ретельної діагностики залежно від запиту клієнта. Це може бути згубна звичка, депресія, зайва вага, втрата людини чи бізнесу, а можуть бути й доволі серйозні речі, такі, як онкологія, ураження життєво важливих органів. Я переконаний, що якщо пухлина сидить глибоко у свідомості, хірургічно видалити можна лише її тінь. Я ж працюю із самим корінням. Причиною, а не наслідками.

А далі, як у класичній медицині — зняття болю та напруги і системна терапія травми. 

— Звучить цікаво, але доволі нетипово.

— Звісно, і це нормально. Ми всі діти, народжені в класичних пологових будинках, які пройшли громадянське становлення в типових школах та садках. Ми звикли тамувати біль пігулками і довіряти людям у білих халатах. Більшість  має вдома аптечку забиту під зав'язку на всі випадки життя. Таблетки і препарати стали невід'ємною частиною нашого уявлення про лікування. Але зняти біль чи гострий стан не означає вилікувати, і точно не значить зцілитися комплексно. 

Між тим, культура зцілення у нас була завжди. Ще мій дідусь знав, як заварити вірно кропиву і чому жінкам добре вживати плоди глоду. Кожен з нас в стресі інтуїтивно тягнувся до спілкування з друзями та рідними, але тепер у культуру увійшла ще й психотерапія. Те ж і з фіто-,рефлексо-, і мануальною терапією, які стали повноцінними методиками лікування. Та що говорити, запитайте в батьків про сеанси Кашпіровського… Тоді здавалося що гіпноз, це щось неймовірне і далеке, а зараз гіпнотерапія є повноцінною частиною психотерапії, яка може використовуватися, як єдиний метод лікування. 

Я в цьому плані не новатор, і роблю те, що й багато спеціалістів — працюю зі свідомим та підсвідомим. Проте, мої знання дають змогу запропонувати людям комплексний, і що головне, дієвий механізм викорінення болей. 

Мені подобається дбати про здоров'я і благополуччя моїх клієнтів, і бачити їх результати.

— А які результати, вони є?

— Звісно, інакше навіщо моя робота. До того, ж цілком осяжні. Я не буду жонглювати цифрами на кшталт «1000 задоволених клієнтів», «сотні вилікуваних». Але відзначу, на моїй сторінці ви можете побачити реальних людей, які вже з моєю допомогою змінили своє життя і статки. Звісно, це дуже мала частина тих, хто отримав допомогу, адже не всі готові і хочуть говорити про наболіле на весь світ.  Крім того, методика, яку я зараз використовую це новий шлях, але вже зараз я чітко розумію, що він точно мій. Я з гордістю можу сказати — ось вони люди, яким я допоміг, ось їх результати. Головне, я можу сказати, що успішність методики доведена не тільки словами, бо мої клієнти отримують клінічне підтвердження одужання через медичні, лабораторні дослідження. 

— Скільки часу ви зазвичай працюєте з клієнтами?

— Залежно від проблеми з якою звернулася людина, та її запиту. Я не маю чарівної пігулки, яка б за годину повернула вас до щасливого життя без болю та хвороб. Якщо, вам з дитинства говорили «Не жили багато, не варто й починати», чи якщо у вашій родині жінки кількох поколінь помирали в 54 через онкологію, то я за мить це не виправлю. Робота із родовими програмами та психологічними установками потребує часу, а іще зусиль самого клієнта. Під лежаче каміння вода на тече. Тому вкрай важливо, щоб людина мала не тільки жагу до життя і зцілення, а й чітко слідувала усім рекмоендаціям і настановам. Крок за кроком. Від діагностування проблеми до її усунення. Зі свого досвіду, я точно можу сказати одне — я не відмовлюся від клієнта і не складу руки. Доки людина прагне змінювати своє життя, я буду їй в цьому допомагати. Систематично, покроково, та з чистим серцем. 

Можна все життя шукати балансу, гармонії, здоров'я, джерел натхнення і багатства. Можна знайти і втратити, але…Не тоді коли ви змінюєтеся глибоко з середини. 

Гіпнотерапія, регресія, робота з установками та травмами людини і роду, гомеопатія та НЛП це не просто методики; вони — мости, що з’єднують нас із найглибшими куточками нашого буття, кардинально змінюючи його якість. Я не пропоную панацею. Це лише шлях до самопізнання, зцілення та вдосконалення. Якою дорогою йти, кожен обирає сам. Але, повірте, неможливого, нездоланного, невиліковного — значно менше ніж нам здається. І йти дорогою глибокого розуміння, що таке справжнє здоров’я і гідне життя — найкращий з можливих виборів. 

мои книги выложены в ТГ группе: https://t.me/+9xIgR-4qrZ43NzBi

https://www.instagram.com/krutas_est_lux/

https://www.youtube.com/channel/UCbdL75xClYT7ID2eK02hwKA

e-mail: [email protected]


Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте