Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 14 августа 2024
20:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Где в Днепре можно пройти путь от бездны к вершинам

|«« «« »» »»|

В арт-пространстве «Флойд» (Набережная Сичеславская, 37) открылась новая выставка Юлии Киселевой «От бездны к вершинам».

Представленные на выставке картины были созданы художницей во время поездки в Италию. Они передают богатую палитру эмоций и переживаний.

Каждый желающий может погрузиться в этот эмоциональный фон, сравнив со своими ощущениями от войны.

А на открытии выставки побывала известная исследовательница культурной жизни Днепра Ирина Семенчук, которая поделилась такими впечатлениями:

«І знову кав'ярня FLOYD.

Була не тільки приємно вражена відкриттям виставки Юлії Кисельової, а й була в захваті від того, як був побудован цей захід.

По-перше, ніяких обов'язкових довгих промов причетних до цієї виставки. Пані Юлія буквально подарувала нам свою коротку промову, з якої ми дізнались, що це ії нова колекція, яка народилась від перебування художниці в Італії.

А потім, на питання відвідувачки:" Як створюються такі об'ємні картини?", у відповідь ми почули, що зараз ми все побачимо на власні очі.

А далі почалась фантастика! Пані Юліє починає малювати, а молода танцівниця почала під живий музичний супровід танцювати. Але це ще не все... Через якийсь час картина була готова і тоді почався аукціон. Дуже швидко вона була продана, а ми всі... почали малювати іншу картину - "Хвиля".

Вона вийшла потрясаючи живою, об'ємною, створеною зі смаком. Картина залишиться в колекції художниці, а ми переключаємось на виступ Віри Хорунженко, чий син у свої 24 роки керує взводом артилеристів і на війні з самого початку. Пані Віра збирала гроші на якійсь прилади для артилеристів. І бажаючи зробити внесок не змусили на себе чекати. Браво!

Хочу зауважити, що все відбувалось настільки не настирливо і не затягнуто, що я пожалкувала відсутністю таких насичених, але не стомлюючих подій, які запам'ятовуються у державних закладах.

Красно вдячна пані Юлії за цікаве та насичене відкриття своєї приватної виставки, пані Анастасії, у якої організаторські здібності від Бога, та пані Вірі за ії чудового сина!».

Фото Ирины Семенчук

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте