Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 22 жовтня 2024
20:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Повербанки – незалежні батареї для швидкого заряджання девайсів

Повербанки – незалежні батареї для швидкого заряджання девайсів

Підтримка роботи смартфонів, планшетів і навіть ноутбуків не завжди можлива стандартними способами. Бувають ситуації, коли доводиться вирушити кудись у відрядження, подорож, на рибалку чи полювання. За таких обставин електрика відсутня, відповідно необхідно користуватися автономними джерелами та ними є повербанки.


Це компактні пристрої у вигляді невеликих батарей, за допомогою яких можна відновити заряд девайсів та гарантувати зручність використання. Перш ніж купити повербанк, необхідно ознайомитися з його ємністю, кількістю портів, технічними характеристиками та іншими параметрами. У середньому ці девайси забезпечать від 500 до 600 циклів заряджання.

Критерії вибору

Перш ніж зробити покупку, необхідно ознайомитися з наступним набором параметрів та критеріїв відбору:

  1. Тип батареї. Виробники пропонують два варіанти – Li-Ion та Li-Pol. Перший тип розрахований до 600 циклів зарядки, причому зниження ємності немає. Саморозряд мінімальний, обслуговування проводити не потрібно. Другий варіант – літій-полімерні батареї. Вони доповнюються всіма попередніми достоїнствами, близько 700 циклів зарядки, а також виключено зниження ємності;
  2. Потужність. Від 10 до 130 Вт. Через збільшення потужності вихідної напруги девайс швидше заряджатиметься від повербанка, при цьому повинна бути активна функція Quick Charge;
  3. Місткість. Від 2500 до 50000 мАг. Показник, що означає, скільки енергії повербанк може передавати девайсам, що заряджаються. Якщо підключається потужний пристрій, коли і ємність повербанка має бути високою;
  4. Кількість слотів для заряджання. Виробники виготовляють повербанки зі слотами від 1 до 7 одиниць. Це дозволяє одночасно заряджати кілька пристроїв;
  5. Вид роз'єму. Виробники оснащують свої повербанки USB-портами, роз'ємами Type-C, DC, Lightning, Micro-USB та багатьма іншими рішеннями.

Оцінюючи кожен із властивостей, у результаті вдасться знайти оптимальний варіант повербанка під свої завдання та цілі.

Додатковий функціонал та особливості

Повербанки можуть доповнюватись різними опціями та функціями, а одна з них – це Smart IC. Спеціальна технологія для визначення сили струму і напруги гаджета, що підключається. Ідеальний варіант для випадків, коли на батареї є кілька вихідних портів із різними параметрами. Функція швидкого заряджання важлива, коли необхідно швидко зарядити той чи інший девайс.

Бездротова зарядка зручна тим, що немає необхідності додатково носити кабелі. Для відображення інформації використовуються індикатори, але найкращим інструментом стане дисплей. Достатньо лише подивитися на нього, щоб вивчити основні характеристики та параметри заряджання. Покращений захист передбачений у середніх та дорогих пристроях. Є захист від перегріву, перезаряду та перенапруги.

Покращений захист передбачає можливість запобігти будь-якому негативному впливу на повербанк внаслідок впливу вологи, води та механічних пошкоджень. Компас буде незамінним для людей, які вирушають у подорожі. Підсвічування необхідне для нічного пошуку повербанку.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Тунельній балці Дніпра знищують стародавні дуби, залишаючи масонські знаки! (8)

•  У Кривому Розі хочуть витратити сотні тисяч гривень на цибулини тюльпанів (7)

•  Національний кешбек: чи користуються дніпряни новою програмою (опитування) (7)

•  Якщо не вистачає стажу для пенсії: скільки коштує «докупити» рік (7)

•  У Підгородному за незаконну вирубку лісу затримали трьох чоловіків (6)

•  На Монастирському острові двоє чоловіків пограбували жінку-адміністратора туалету (6)

•  Пюре тільки на свято: ціни на картоплю у Дніпрі зросли до небес (6)

•  Розруха та голі стіни – дніпрянам показали, як виглядає Льодовий палац усередині (5)

•  Опалювальний сезон під загрозою: скільки коштів мешканці Дніпра заборгували за комунальні послуги (5)

•  У Дніпрі біля Ломівського пляжу розпочали підготовку до будівництва нового мікрорайону (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті