Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 26 июня 2024
22:30

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Студенты-медики Днепра стали призерами Всеукраинской универсиады

Студенты-медики Днепра стали призерами Всеукраинской универсиады

На 8-й Всеукраинской универсиаде по фармакологии наш город представляли пять лучших студентов Днепровского государственного медицинского университета.

Эта универсиада прошла в Киеве в Национальном медицинском университете им. Богомольца. Студенты ДГМУ приняли участие во всех индивидуальных и командных конкурсных испытаниях, завоевав в итоге несколько призов.

Об этом в Днепровском медицинском университете рассказали:

«Студенти ДДМУ - призери VIІІ Всеукраїнської універсіади з клінічної фармакології 2024!

В Національному медичному університеті ім. О.О. Богомольця (м. Київ) в форматі онлайн пройшла VIІІ Всеукраїнська універсіада з клінічної фармакології для студентів старших курсів вищих медичних навчальних закладів України. У конкурсних змаганнях універсіади взяли участь кращі студенти медичних ЗВО України.

5 найкращих студентів, переможців Олімпіади ДДМУ з клінічної фармакології, представили Дніпровський державний медичний університет. У складі нашої команди - студенти 5 курсу медичного факультету Башмаков І.Д., Жилюк У.В., Сорокіна І.О., Нікулін Д.О., Меладзе Я.Й.

В рамках Універсіади відбулися:

індивідуальні та командні конкурсні письмові завдання з клінічної фармакокінетики, клінічної фармакодинаміки, фармакогенетики, взаємодії лікарських засобів, небажаних побічних реакцій на лікарські засоби, персоналізованої фармакотерапії серцево-судинних захворювань, захворювань дихальної системи, шлунково-кишкового тракту, раціональної антибіотикотерапії;

конкурс експертного відеоконтенту з клінічної фармакології;

індивідуальне конкурсне випробування, яке проходило у два етапи. І етап – тестові завдання. ІІ етап – розв’язання 3 клінічних кейсів.

Студенти ДДМУ взяли участь у всіх конкурсах: окремо в індивідуальних та командних конкурсних випробуваннях з важливих питань клінічної фармакології, а також у конкурсі експертного відеоконтенту з клінічної фармакології.

Пишаємося тим, що вихованці нашого університету отримали нагороди у кожній з номінацій VIІІ Всеукраїнської універсіади 2024:

У командному турі VIII Всеукраїнської універсіади з клінічної фармакології команда студентів ДДМУ посіла призове 2 місце.

В індивідуальному заліку Жилюк Уляна завоювала 2місце.

У конкурсі «Експертний відеоконтент» Жилюк Уляна посіла 3 місце, Башмаков Іван - 3 місце.

Щиро вітаємо наших найкращих студентів, які забезпечили гідний результат ДДМУ! Команда викладачів кафедри - професор Родіонова В.В., доцент Коваленко О.Ю., доцент Дмитриченко В.В. ретельно допомагала готувати їхню перемогу. Викладачі пишаються своїми талановитими учнями».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (18)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (11)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (9)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (8)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (7)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте