Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
02:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі комплексно ремонтують вул. Мільмана. Роблять нову дорогу, тротуари, бордюри

|«« «« »» »»|

У Дніпрі продовжують застосовувати комплексний підхід до ремонту вулиць.

Нині працюють на вулиці Мільмана, від пров. Добровольців до вул. Лоцманської. Це та ділянка вулиці, по якій курсує громадський транспорт. Її ремонтують через те, що асфальтове покриття як на дорозі, так і на пішохідних доріжках, стало вже аварійним.

«Тут виконуємо поточний (середній) ремонт. Протяжність ділянки – близько 750 метрів. Цілком замінюємо бордюри на нові, робимо тротуари та укладатимемо нове асфальтове покриття на проїжджій частині. Роботи виконуємо з дотриманням норм безбар’єрності. Зараз вже закінчують улаштовувати нові бордюри. Після підготовчих робіт розпочнуть асфальтування тротуарів, а потім вже і дороги. На деяких ділянках взагалі були відсутні тротуари чи вони були зовсім вузькі. Зараз, де це можливо, розширюємо тротуари, оскільки тут складний рельєф. І додаємо нові пішохідні доріжки.

До початку ремонту вулиці комунальні служби очистили дощоприймальні мережі, виконали роботи з обрізання та видалення аварійних дерев. Загальна площа ділянки, що її ремонтуємо, - близько 8 тис. квадратних. метрів. Цілком закінчити ремонт тут плануємо до кінця травня», - розповів заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради Дмитро Коробов.

Він також додав, що з початку року подібний комплексний ремонт вже виконаний на бульварі Слави. Далі перейшли на вул. Олександра Кукурби на ж/м Сокіл. Нині завершують роботи на вул. Богдана Хмельницького. У найближчий час планують взяти у роботу ще низку вулиць.

«Сьогодні підняли люки, виставляючи їх на рівень із проїжджою частиною. Завтра будемо асфальтувати тротуари. У бригаді працюють до 12 робітників. Уся необхідна техніка в наявності», - каже начальниця ділянки Катерина Ткаченко.

Місцевий мешканець Андрій Михайлович ремонт вулиці Мільмана схвалює і додає:

«Мешкаю тут вже 50 років і ніколи такого ремонту не було. Дорога, тротуари вже геть поганими стали, яма на ямі. Машини постійно людей обризкували. Нарешті нам роблять комплексний ремонт вулиці. Вдячні за це!».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті