Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
20:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Філатов оглянув перебіг комплексної реконструкції будинків у Дніпрі, яку роблять, аби люди менше платили за опалення взимку

|«« «« »» »»|

У Дніпрі на Інженерній та прилеглих вулицях термомодернізують 10 багатоквартирних будинків — як ОСББ, так і комунальної власності.

«Встигнемо в будь-якому випадку до початку опалювального сезону. Це дуже важливо для людей, тому що платіжки будуть зменшені як мінімум на 30-40 %, а то і на половину. І всі ці заходи під час повномасштабної війни також знижують навантаження на енергосистему. Тож ми і далі працюватимемо в цьому напрямку», — сказав мер Дніпра Борис Філатов.

Він також зауважив, що проєкти робіт були готові ще у 2021-му році. Утім, через початок повномасштабного російського вторгнення повернутися до їх втілення вдалося лише зараз. Для комплексної роботи місто залучило кошти ЄБРР.

Місцева мешканка пані Наталя каже, що зміни в будинку та навколо вражають:

«Все настільки красиво, і наш проспект, на якому ми дійсно всі гуляємо та відпочиваємо. Приємно стає. Я очікую дійсно покращення температурних умов, і тепліше буде набагато. Думаю, ми зможемо заощадити — наші платежі комунальні і витрати всього тепла».

Gorod.dp.ua на Facebook.


круто... почти  (09.05.24 12:17): вот только утеплять пенопластом и полистиролом дома нельзя, поскольку паропроницаемость этих материалов в несколько раз ниже паропроницаемости кирпичной кладки или даже жезобетонных плит. Как результат - сокращение срока службы дома, грибок, плесень, аллергии и астмы у жильцов.
Государственные учреждения утепляются только минеральной ватой или базальтовыми плитами. А жильцам уничтожают жильё наживаясь на "утеплении"
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті