Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
15:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі для учнів ПТУ № 2 та міських шкіл провели екскурсію на завод Інтерпайп. Як це було

|«« «« »» »»|

У Дніпрі проходять екскурсії на Нижньодніпровський трубопрокатний завод компанії Інтерпайп. Це відбувається в рамках співпраці Дніпровської міської ради та ПАТ «Інтерпайп НТЗ».

Сьогодні екскурсію відвідали учні КЗ «Професійно-технічне училище № 2» та міських шкіл. Під час екскурсії гостям показали декілька цехів, розповіли про продукцію, яку виготовляє завод, та про етапи її виробництва.

Серед присутніх і першокурсниця ПТУ № 2 Єлизавета. Дівчина навчається на оператора з обробки інформації та програмного забезпечення.

«Мені дуже цікаво, я завжди захоплювалась такими високотехнологічними виробництвами. Масштаби всього дійсно вражають. Дізналась чимало нового. Чи не всі процеси на підприємстві автоматизовані, а враховуючи мою спеціальність, гадаю, корисно побачити на власні очі, як це все працює на практиці», - каже Єлизавета.

Разом з Єлизаветою в одній групі навчається Марія. Дівчина теж завітала на екскурсію:

«Мені дуже подобається. Я подібне бачу вперше. Не можу впевнено сказати, що планую пов’язати майбутню кар’єру саме з цією галуззю, але тим не менш, як мінімум для загального розвитку, рада, що сьогодні тут», - каже Марія.

«Ми постійно проводимо подібні екскурсії для учнів наших професійних училищ та шкіл міста. Наша мета - ознайомити учнів з робітничими професіями, з обладнанням, яке використовується під час виробництва залізничних колес, умовами роботи та оплатою праці, відпочинку і дозвілля працівників. Між нашими професійно-технічними училищами та цим підприємством є тісна співпраця. Для багатьох випускників Інтерпайп стає місцем роботи. Тож ми впевнені, що такі екскурсії для наших учнів дуже потрібні та цікаві», - прокоментував начальник управління професійної освіти, освітніх установ департаменту гуманітарної політики Дніпровської міськради Михайло Гончар.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті