Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі психологи поліції провели тренінг для поранених поліцейських за методом іпотерапії

У Дніпрі психологи поліції провели тренінг для поранених поліцейських за методом іпотерапії

Цей спосіб психологічної реабілітації передбачає прямий контакт з конями та практичну роботу з психологом, після чого люди відчувають поліпшення ментального здоров’я, а також фізичного та фізіологічного стану.

Нещодавно поліцейські психологічної служби ГУНП в Дніпропетровській області організували екскурсію до кінного клубу для поранених поліцейських Дніпропетровської та Луганської області.

Один з учасників терапії – дільничний офіцер поліції Новомосковського РВП Іван Довбиш. Під час служби на деокупованих територіях Херсонської області на їх службовий автомобіль ворожий дрон скинув бойову гранату. Поліцейський отримав контузію та осколкове поранення плеча.

Сьогодні він вже пройшов реабілітацію та повернувся на службу до рідного підрозділу. На пропозицію психологів взяти участь в іпотерапії охоче погодився.

«Контакт з кіньми дозволяє зосередитись на позитивних думках, відчути спокій та гармонію. Це дуже важливо для кожного з нас» - розповів він.

Методика реабілітації, в якій використовується верхова їзда, стала надзвичайно ефективним засобом для поліпшення морального стану поранених правоохоронців, - відзначають поліцейські психологи.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті