Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
08:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на Яворницького зіткнулися Audi та Volkswagen

У Дніпрі на Яворницького зіткнулися Audi та Volkswagen

У п’ятницю, 8 березня, у Дніпрі на проспекті Дмитра Яворницького сталася ДТП. Там зіткнулися Audi та Volkswagen. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Аварія трапилася о 15:20 в районі перехрестя Яворницького з вулицею Половицькою. Відео моменту ДТП зафіксували камери Ситуаційного центр Дніпра.

Судячи з відео, обидві автівки рухалися проспектом зі сторони центра міста. Вони проїхали перехрестя з Половицькою, в цей момент від будинку №72а по Яворницького виїжджала припаркована автівка. Водій Volkswagen намагався уникнути зіткнення, почав гальмувати і взяв трохи лівіше. В цей момент ззаду у Volkswagen врізався Audi.

Обійшлося без постраждалих. За інформацією від пресслужби патрульної поліції Дніпропетровської області, на водія Audi склали протокол за статтею 124 КУпАП за порушення пунктів 12.3 та 13.1 Правил дорожнього руху.

##: ДТП
Gorod.dp.ua на Facebook.


Вася  (09.03.24 08:00): Поц, приклеившийся к бамперу, куда то спешил? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті