Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
19:26

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Как Днепровская галерея АртСвит помогает нашим воинам

Как Днепровская галерея АртСвит помогает нашим воинам

В прошлом году галерея собрала серьезную сумму, которая была потрачена на приобретение важного оборудования для подразделений защитников Украины.

Все учреждения культуры Днепра два года занимаются сбором средств для наших военных.

В их числе – и галерея Артсвит, которая рассказала о том, какую сумму удалось собрать для наших воинов и на что ее потратили:

«37 475,50 гривень — рівно стільки минулоріч ми зібрали донатів на потреби наших захисників та захисниць, які тримають фронт від ворожої навали рф, ризикуючи життям заради свободи всіх українців.

І все завдяки вам — спасибі, ви фантастичні!

Разом ми підтримали:

бійців 231 батальйону 128 бригади, в якому службу несуть аеророзвідники з дніпровського Module Squad — 12 313 гривень пішли на купівлю засобів боротьби із ворожими FPV дронами;

збір Благодійний фонд "Бойовий волонтер України" для одного із підрозділів 80 ДШБ — 11 308,50 гривень полетіли на авто і тепло;

Zemliachky. Ukrainian Front — 13 854 гривень витратять на забезпечення бійчинь на передовій жіночою теплою військовою формою та взуттям.

Також дякуємо мисткиням з графічної майстерні EtchingRoom 1 — Анні Ходьковій та Крістіні Ярош — і Olia Fedorova, що долучилися до нашої благодійної ініціативи: нагадаємо, їхні твори, а саме офорт «Бункер», графічний етюд «Небо над Харковом» і арт-об'єкт «Вас вітає Батьківщина», ми розіграли серед аудиторії галереї Артсвіт. Не забули ми й про гроші з продажу мерчу — лімітованої серії листівок і постерів з роботами Олі Федорової, що були представлені на виставці «Любов | Лють».

До речі, їх і досі можна придбати, а останній розіграш ще триває: аби отримати шанс виграти дорожній знак «Вас вітає Батьківщина» треба зробити донат від 100 гривень — такою є вартість вхідного квитка. Більше квитків, більше вірогідність, що пощастить саме вам.

Долучайтеся: ми зібрали трохи більше 13 тисяч гривень з 50 необхідних — переходьте за посиланням на банку: https://send.monobank.ua/jar/9ffjSvbTSE

Любимо вас!».







Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте