Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 28 апреля 2024
12:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Лидер СК «Днепр-1» Алексей Гуцуляк: «Я не веду переговоров за спиной клуба»

Лидер СК «Днепр-1» Алексей Гуцуляк: «Я не веду переговоров за спиной клуба»

В последнее время ходят упорные слухи о желании киевского «Динамо» и «Карпат» переманить одного из лидеров СК Алексея Гуцуляка.

При этом, по инсайдерской информации, переход Гуцуляка в «Динамо» якобы уже почти решен – проблема только в больших запросах игрока по зарплате.

О перспективах ухода из днепровского клуба, о ситуации в команде, о долгах по зарплате Алексей Гуцуляк дал откровенное интервью сайту fcdnipro.com:

«– Нещодавно з’явилися новини стосовно інтересу до тебе з боку “Динамо”, апетити по зарплаті в 40-50 тис. євро на місяць і так далі.

– Я взагалі не знаю звідки ця інформація з’явилася, я її не підтверджую. Я б не вів переговори за спиною “Дніпра-1”, я поважаю свій клуб.

– Чи правда, що у твоєму контракті з “Дніпром-1” є опція продовження контракту клубом в односторонньому порядку?

– Така опція у клуба є, я думаю, що вони її використають, то можна сказати, що контракт не на пів року, а на півтора.

– Геннадій Буткевич в коментарі офіційному сайту казав, що йому подобається твоя гра, але в черзі за тобою він стояти не буде. Яке у тебе ставлення до такого проєкту як “Полісся”?

– У мене велика повага до цього клубу, зокрема до президента. Мені подобається як вони розвиваються, не просто так вони виграли першу лігу і затрималися у верхній частині таблиці Прем’єр-ліги. Видно, що великий внесок робить президент і команда, що вони усі рухаються в одному напрямку. Мені приємно, що вони мною цікавляться.

– Я чув, що влітку у “Дніпра-1” був якийсь варіант для тебе з Європи? Чи знав ти про цей варіант?

– Так, буда зацікавленість мною, доволі серйозна. Я вже спілкувався з представниками, зі мною хотів тренер поспілкуватися стосовно гри, на якій позиції я хочу грати. Клуб про це знав, якщо я не помиляюся, то вони одразу вийшли на “Дніпро-1”. Але потім усе затихло. Як я розумію, що не домовилися стосовно ціни. Це був “Левен” з Бельгії.

– Також була інформація, що тобою цікавляться “Карпати”. На якій фазі ця зацікавленість?

– Ну дивіться, говорити за перехід я б зараз не став. Так, в перспективі усе можливо, можливо я і повернуся додому, але зараз я нічого не можу за це сказати. “Карпати” – мій рідний клуб, я тут виріс, зараз дивитися, як цей футбольний великий бренд знову фігурує в українському футболі дуже приємно, щасливий за них.

– Є в тебе бажання спробувати себе закордоном?

– Моя головна мета – збірна. На клубному рівні, я б хотів, щоб моя команда грала у єврокубках кожного сезону.

– Що треба зробити, щоб потрапити в збірну? Тому що ти граєш у клубі, який посів другу сходинку минулого сезону, до останнього боровся за чемпіонство, грає в єврокубках, але бачимо, що цього недостатньо. Що треба зробити?

– Я не знаю, кому ще треба забити. Я вважаю, що провів непоганих півроку, думаю, що тренер збірної за цим слідкує і дасть мені шанс.

– Що нового, якщо так стисло, з’явилося в команді з приходом Максимова. Якісь дві-три основні речі?

– У нас з тренерським штабом теплі відносини, ми завжди можемо сісти й поговорити, як краще, як правильно. Ми разом робимо корективи. Ми можемо висловлювати свою думку і також підказувати. Завжди знайдемо консенсус, зійдемося на середині.

– Ми ж не можемо сказати, що ви не спілкувалися з Кучером, але чому такий контраст по грі?

– З Кучером також було все добре у нас. Просто був спад такий якийсь, така атмосфера, були певні нюанси в клубі: казали одне, а щось так і не виконалося перед командою зі сторони керівництва. Це також відіграла значну роль. Також підготовка вплинула, самі розумієте, що готуватися до Ліги Чемпіонів в Ужгороді - це не те.

– Усі знають, що гравці “Дніпра-1” мають певний люфт по зарплаті, що існує затримка у декілька місяців.

– Затримка є і була завжди, але гроші постійно виплачуються. Клуб говорить, що все добре буде, і виплачують гроші. Нема такого, що гроші не отримали вчасно і незрозуміло, коли отримаємо».


Gorod.dp.ua на Facebook.


Мосян  (15.12.23 23:24): Днепр 100 проц доиграет этот сезон тем составом,который есть на сейчас. Поборятся за медали,а уже с июня 2024 будет видно,будут ли игроки переходить? Ответить | С цитатой | Обсуждение: 2
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (14)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (13)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте