Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
19:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре показали, что такое «Справжня раша»

|«« «« »» »»|

В нашем городе состоялась презентация актуальной книги «Справжня раша. Погляд крізь віки».

Автор книги – известный писатель Владимир Лендич. Презентация его новой книги прошла в Днепропетровской областной научной библиотеке, где об этом сообщили:

«Володимир Лендич презентував свою книгу «Справжня раша. Погляд крізь віки» в широкому колі зацікавлених студентів, письменників, військових і наших постійних читачів. 

Обговорення книги, спілкування однодумців та щира пісня поєднали всіх присутніх за роздумами про наше сьогодення, необхідність правильних висновків і дій.

Вдячні Дніпропетровській обласній організації НСПУ за ініціативу та підтримку у проведенні презентації».

На презентации побывал и председатель Днепровского общества политзаключенных и репрессированных Иван Дремлюга, который поделился  такими впечатлениями:

«В обласній бібліотеці ім. Кирила і Мефодія відбулась презентація цікавої книги, що написана в жанрі історичної публіцистики. 

Її автор січеславець, "професійний військовий, полковник, кандидат технічних наук, голова ДОО "Всеукраїнське об'єднання ветеранів", а наразі під час великої війни інструктор з мінно-вибухової справи Центру військової підготовки "Січеслав" Володимир Лендич. Книга має промовисту назву - "СПРАВЖНЯ РАША. Погляд крізь віки." 

В цій книзі автор на основі власного життєвого досвіду і грунтовного вивчення різноманітних літературних джерел та історичних фактів надає вичерпну характеристику московитській людності, що завдяки своїй імперській природі заволоділа найбільшою територією на нашій планеті. Але не зупинилась на цьому і продовжує загарбувати чужі території, поставивши собі за мету підкорення України і всіх колишніх республік СРСР. Книга є цікавою і корисною для широкого читацького загалу».

Фото Днепропетровской областной научной библиотеки и Ивана Дремлюги. 

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте