Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
21:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Солодке не любить, полюбляє м’ясо». В історичному музеї в Дніпрі живе пухнастий «працівник», пес Рудольф

«Солодке не любить, полюбляє м’ясо». В історичному музеї в Дніпрі живе пухнастий «працівник», пес Рудольф
Пес Рудольф. Суспільне Дніпро

В історичному музеї в Дніпрі понад тиждень живе пухнастий «працівник» пес Рудольф. Також тут більш ніж три роки мешкає собака Найда.

Заступниця директора історичного музею Валерія Лавренко розповіла Суспільному, що тваринам вигадують умовні посади. Рудольф – науковий працівник, а Найда — завідувачка сектору.

За “співробітниками” доглядає працівник музею Михайло Сисоєв. Чоловік розповідає, що щодня годує та бавиться з собаками. Каже, Рудольф має певні уподобання.

"Солодке не любить, зневажає навіть, ні булочки, нічого. Полюбляє м’ясо, каші не любить. Ще ковбасу любить, скільки б не давали, все з’їсть", — говорить він.

Заступниця директора історичного музею Валерія Лавренко розповідає: співробітник музею знайшов Рудольфа на вулиці.

"Рудік у нас домашній хлопчик був. Про нього дбали, у нього була чиста шерстка, від нього приємно так пахло, і, найімовірніше, попередні власники залишили його, від'їжджаючи кудись", — каже музейниця.

Валерія каже, що співробітники музею часто заходять навідати своїх пухнастих “колег”.

"Ми відповідаємо за цих тварин, яких ми приручили, яких ми привели в музей. По-друге, у нас з’явилось таке питання, щоб Рудіка пролікувати, зробити йому вакцинацію. І було дуже швидко скинуто картку, на яку надійшло багато коштів", — говорить вона.

"Приємно дивитись, як вони розважаються, підходять, їх можна погладити. Ми іноді приносимо щось добреньке з дому, вони дуже раді", — додає працівниця музею Людмила Курзіна.

За словами заступниці директора Валерії Лавренко, охочі нагодувати пухнастих “працівників” можуть особисто принести корм та іншу їжу в історичний музей.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Моніка  (29.09.23 08:56): Клас. Вони такі милі. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті