Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 11 мая 2024
21:56

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

16:0 – женский СК «Днепр-1» одержал рекордную в истории победу

16:0 – женский СК «Днепр-1» одержал рекордную в истории победу

С таким фантастическим счетом днепрянки разгромили в Кубке Украины житомирское «Полесье».

Это был поединок 1/8 финала Кубка Украины.

До этого матча самой крупной победой женского СК был разгром «Атека» в прошлом чемпионате – 14:2.

После того, как в нынешнем матче счет стал 12:0, все мысли игроков были о новом рекорде.

Подробней об игре рассказал официальный  сайт СК «Днепр-1»:

«Кубок України серед жінок. 1\8 фіналу.

«Полісся» – СК «Дніпро-1» 0:16 (0:7)

«Дніпро-1»: 31.Маліборська, 10.Аслаханова, 5.Вакуленко, 26.Аілінкій (17.Рудь,63), 7.Сінько, 91.Тараканова, 25.Куніна, 2.Левицька (кап), 4.Немець (77.Тараба,63), 20.Крючкова (29.Балашко, 46), 11.Новосельська (24.Гайдай,72).

Голи: Крючкова (7, пас Аслаханова), Новосельська (12, пас Куніна), Левицька (15, пас Крючкова), Новосельська (17, пас Аслаханова), Тараканова (20, пас Немець), Куніна (22, пас Левицька), Немець (27), Немець (49, пас Новосельська), Куніна (51, пас Немець), Аілінкій (57, пас Левицька), Балашко (58, пас Куніна), Балашко (64, пас Новосельська), Новосельська (70, пас Левицька), Куніна (74, пас Тараканова), Балашко (77, пас Гайдай), Гайдай (79, пас Тараканова).

Після потужного старту у чемпіонаті країни (максимум очок у трьох матчах) дніпрянки переключилися на Кубок, де їх суперницями стали представниці першої ліги, дівчата з житомирського «Полісся». До зустрічі спортслубівкам довелося готуватися у досить незвичних умовах, адже наставниця дніпрянок Олена Кудзієва минулий тиждень провела очолюючи збір юнацької збірної України, тому підготовка до звітної гри фактично була на плечах її асистентів.

Боротьби у цій грі не вийшло – команди, як кажуть, були з різних вагових категорії і рахунок матчу говорить сам за себе. Вже до середини першого тайму дніпрянки провели у ворота суперниць шість безвідповідних м’ячів. Особливо відзначимо Ілону Новосельську, котра в цей день відсвяткувала своє 17-річчя, з чим ми усі її і вітаємо. Гості забивали на різні смаки: після виходів сам на сам, і після прострілів, і після індивідуальних дій та стандартів, а сьомий гол у грі Немець забила, коли голкіперка суперниць просто вибила м’яч на неї.

Основною інтригою на другий тайм залишалось, чи зуміють дніпрянки побити свій рекорд результативності в офіційних матчах, що було встановлено у минулому сезоні в грі з «Атеком» (14:2). Різницю в 13 м’ячів було встановлено на 70-й хвилині зустрічі, а 15-й гол спортклубівки забили на 77-й. У підсумку на день народження Новосельській команда подарувала рекордну перемогу з 16 голами. Найрезультативнішими стали Новосельська і Куніна, котрі до хет-триків додали по дві результативні передачі, також три голи в активі Балашко, а по чотири результативні бали за матч набрали Немець (2+2 ) і Левицька (1+3).

Отже, дніпрянки у чудовому гуморі готуються до дуже непростого протистояння із чемпіонками України в Полтаві 31 серпня».

Видео голов этой игры можно посмотреть здесь.

Напомним, что и в чемпионате страны женский СК выступает прекрасно, в трех первых играх набрав максимум очков.

Фото СК «Днепр-1». 


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте