Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
02:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Укриття у Дитячо-юнацькому центрі «Штурм» обладнане усім необхідним - черговий по місту

|«« «« »» »»|

У Дніпрі перевірили укриття у приміщенні КПНЗ «Дитячо-юнацький центр «Штурм» ДМР (вул. Гетьмана Петра Дорошенка, 9). Такі перевірки чергові по місту виконують щоденно за дорученням міського голови Бориса Філатова.

«Приміщення нашого укриття понад 200 кв. м. Ми облаштували його всім необхідним, але нині в нас триває ремонт додаткового приміщення, де також зможуть розміститися діти, педагоги та відвідувачі. У приміщенні ремонтують підлогу, стіни та систему вентиляції, буде встановлена кухня. Наше укриття працює з 07:00 до 21:00 виключно для вихованців центру, педагогів, а також відвідувачів дитячого літнього табору. А з 21:00 до 07:00 укриттям можуть скористатися усі охочі мешканці масиву», – прокоментувала директорка КПНЗ «Дитячо-юнацький центр «Штурм» Ірина Герліванова.

«Я переконався в тому, що укриття обладнане усім необхідним: питною та технічною водою, аптечкою, протипожежними засобами. У підвальному приміщенні працює вентиляція, освітлення та Wi-Fi, також є проєктор для показу мультфільмів. Крім цього, в укритті облаштовані санвузли», – підсумував черговий по місту, директор департаменту житлового господарства міськради Владислав Грицай.

На сьогодні у Дніпрі облаштовано 219 найпростіших укриттів комунальної форми власності. Усі з відповідними актами про придатність для використання. На балансі міста всього 191 укриття.

Окрім цього, 58 модульних споруд різного типу встановлені у місцях скупчення людей та на об'єктах критичної інфраструктури.

Gorod.dp.ua на Facebook.


.  (23.08.23 17:13): То есть, с 7:00 до 21:00 все, кто не имеет отношения к "Штурму", во время тревоги должны бежать не в ближайшее укрытие (укрытие в "Штурме"), а куда угодно. В укрытие "Штурма" их не пустят. Занавес! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті