Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
13:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

22-річний мешканець Дніпропетровщини ошукав мешканця Черкащини за схемою «друг просить в борг»

22-річний мешканець Дніпропетровщини ошукав мешканця Черкащини за схемою «друг просить в борг»

Отримавши повідомлення у месенджері від нібито "друга" з проханням позичити гроші потерпілий одразу перерахував йому необхідну суму. Однак, згодом чоловік дізнався, що його ошукали.

Дізнавачі встановили, що 55-річному жителю Черкаської області в месенджері «Телеграм» написав «знайомий» та попросив терміново позичити йому гроші - обіцяючи повернути на наступний день. Чоловік погодився й одразу перерахував 4200 гривень. Наступного дня зателефонувавши приятелю - зрозумів, що його ошукали. Потерпілий одразу звернувся до поліції. Поліцейські відділення поліції № 3 Кам`янського РУП викрили зловмисника. Ним виявився 22-річний житель міста Верхівцеве.

За погодженням з Жовтоводською окружною прокуратурою фігуранту повідомили про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років.

Поліцейські нагадують, якщо друзі або знайомі через телеграм-повідомлення просять надати грошей у борг - необхідно спочатку зателефонувати людині особисто та переконатися, що їй дійсно потрібна допомога.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті