Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Укрзалізниця» дарує нові бонуси постійним пасажирам

«Укрзалізниця» дарує нові бонуси постійним пасажирам

УЗ запустила 2-й етап програми заохочення пасажирів "Залізні друзі".

Нагадаємо, що цю програму було запущено півроку тому. Вона надає широкий перелік бонусів, знижок та приємних сюрпризів для тих пасажирів, які часто користуються послугами залізниць.

Програма викликала величезний інтерес серед пасажирів, які часто мандрують.

Наразі запущено другий етап програми лояльності, про що в УЗ розповіли:

«Укрзалізниця запускає 2-й етап програми лояльності «Залізні друзі» в застосунку!

Для тих, хто регулярно обирає саме залізницю для своїх подорожей, ми ще в січні започаткували програму «Залізні друзі»: кожен кілометр подорожі перетворюється на «обіймашки» від Укрзалізниці, які можна накопичувати у своєму профілі!

Відтепер «обіймашки» нарешті можна обмінювати на приємні бонуси від партнерів програми! До проекту долучились відомі вам гравці українського ринку: Uklon, WOG, Librarius, Планета Кіно, Kilogames, Idealist, ONE LOVE coffee та інші великі компанії.

Так, наприклад:

національна мережа кінотеатрів «Планета кіно» надає 40% знижки на сеанс у мережі за 2000 «обіймашок»: необхідна кількість бонусів нарахується автоматично всього за дві поїздки 2-м класом Інтерсіті+ від Києва до Львова!

сервіс замовлення перевезень Uklon надає 15% знижки на поїздку за 1500 «обіймашок» - поїздка 2-м класом Інтерсіті+ на відстань 750 км допоможе заощадити до 30 грн на таксі!

Librarius надає 15%-25% знижки на придбання книжок за 1500 та 2500 «обіймашок» відповідно - подорожуйте у купе на відстань 750 км та досліджуйте книжкові тренди!

Idealist-Coffee за одну поїздку 2-м класом Інтерсіті+ на відстань 500 км пропонує «Залізним Друзям» заощаджувати до 50% вартості 15 шт дріп-кави!

А у кафе ONE LOVE, що на Центральному залізничному вокзалі, можна отримати знижку 15% на будь-яку каву в дорогу.

Це ще точно не все: більше опцій дивіться у вашому профілі в застосунку в розділі «Залізні друзі - Пропозиції», а кількість партнерів ми плануємо збільшувати і надалі: не забувайте оновлювати застосунок, щоб не пропустити найцікавіше.

Крім того, ми змінюємо логіку нарахування "обіймашок" у застосунку: відтепер вони нараховуватимуться тільки на поїздки, здійснені безпосередньо власником акаунту, а не на всі придбані з акаунту квитки.

Завантажуйте чи оновлюйте мобільний застосунок за посиланням, щоб отримати більше можливостей та зробити свої подорожі приємнішими!».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Таня  (17.08.23 15:31): Куда деваются билеты на нижние полки? Только подходит время, когда можно заказать билеты, в наличии одни верхние полки. Перекупы рулят? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті