Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 12 мая 2024
04:24

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Сегодня СК «Днепр-1» сыграет в Лиге Европы ответный матч со «Славией»

Сегодня СК «Днепр-1» сыграет в Лиге Европы ответный матч со «Славией»

Днепряне попытаются совершить чудо и взять реванш за унизительное поражение в первой игре – 0:3.

Отметим, что в истории украинского и днепровского футбола еще не было случая, когда наша команда после такого разгрома в первом матче могла бы пройти в следующий этап.

Несмотря на минимальную интригу, на стадионе в Кошице (который является домашним для СК) сегодня ожидается аншлаг.

Начало игры – в 21.00 по украинскому времени, трансляция – на телеканале УНИАН.

О предматчевых раскладах, сопернике СК в пресс-службе «Днепр-1» рассказали:

«17 серпня футболісти СК «Дніпро-1» проведуть другий матч третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи, в якому на «Кошицькій футбольній арені» прийматимуть чеську «Славію». Арбітр: Хесус Хіль Мансано (Іспанія).

На «Кошицькій футбаловій арені» відбулося передматчеве тренування нашої команди. Традиційно виконавши ігрові вправи: «квадрати», тримання м’яча та гра на обмеженому просторі – футболісти «Дніпра-1» вирушили до готелю на необхідні медичні процедури та відпочинок.

Завтрашню гру наша команда проведе за переповнених трибун стадіону – про це вже можна стверджувати, адже усі квитки розпродані. Звичайно, значну роль в цьому відіграли фани «Славії», які викупили дуже багато квитків.

До речі, празьку команду з боку словацьких вболівальників навряд чи очікує теплий прийом. Справа в тому, що історично фанати «Кошице» товаришують з прихильниками «Спарти» – найзапеклішого суперника «Славії». Недарма навіть головний тренер суперника спортклубівців на своїй пресконференції сказав, що його команда вже відчула «гостинність» кошицьких фанів під час прибуття напередодні. На цей матч навіть призначений офіцер безпеки УЄФА – таке відбувається лише на іграх з підвищеним ризиком небезпеки. Тож, на стадіоні завтра має бути гаряче.

Спортивний клуб «Славія» засновано 2 листопада 1892 року. Домашні ігри, починаючи з сезону 2008/09, проводить на стадіоні «Еден Арена» місткістю 20 232 місць.

За кількістю виграних трофеїв це історично другий найбільш успішний чеський футбольний клуб. За всю історію футболу, разом зі своїм принциповим празьким суперником, «Спартою», «Славія» належить до найпопулярніших клубів чеського футболу. «Славія» виграла 20 титулів чемпіона країни (в останнє в сезоні 2020/21) і десять разів ставала переможцем національного Кубка (в тому числі у минулому сезоні 2022/23). У минулому чемпіонаті «Славія» посіла друге місце (20 перемог, 6 нічиїх, 4 поразки, м’ячі 81-25), відставши на 2 очки від «Спарти».

«Славія» регулярно виступає у єврокубках. За останні п’ять сезонів команда тричі виходила у чвертьфінали Ліги Європи і Ліги Конференцій, а у минулому сезоні посіла третє місце у групі Ліги Конференцій, при чому у кваліфікації чеська команда перемогла грецький «Панатінаїкос» (2:0, 1:1). Найкраще досягнення – півфінал Кубка УЄФА 1995/96, де пражани поступилися французькому «Бордо».

Кращі досягнення в історії: Ліга Чемпіонів – групові раунди (2007/08, 2019/20), Кубок Кубків – 1\4 фіналу (1997/98), Кубок УЄФА – 1\2 фіналу (1995/96), 1\4 фіналу (1999/00), Ліга Європи – 1\4 фіналу (2018/19, 2020/21), Ліга Конференцій – 1\4 фіналу (2021/22).

«Славія» двічі зустрічалися в єврокубках із українськими клубами і в обох випадках у наступний раунд проходили українці:

2000/01. Ліга Чемпіонів. 3-й кваліфікаційний раунд. «Шахтар» (Донецьк) – «Славія» 0:1, 2:0 (додатковий час).

2018/19. Ліга Чемпіонів. 3-й кваліфікаційний раунд. «Славія» – «Динамо» (Київ) 1:1, 0:2

Перша гра команд у Празі закінчилася перемогою «Славії» 3:0. (Шранц, 5, 38, Валлем, 81). Через дискваліфікацію завтрашній матч пропустить захисник «Славії» Огбу.

Відзначимо, що переможець двобію «Славія» – «Дніпро-1» у раунді плей-офф Ліги Європи зіграє проти луганської «Зорі», а команда що поступиться у протистоянні в раунді плей-офф Ліги Конференцій зійдеться із переможцем пари «Лех» (Познань, Польща) – «Спартак» (Трнава, Словаччина). Матчі відбудуться 24 і 31 серпня».

Фото СК «Днепр-1».


Gorod.dp.ua на Facebook.


.  (17.08.23 14:59): Пусть, хотя бы, вничью сыграют. Сколько-то десятых (или сотых) в копилку стране в рейтинге принесут. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте