Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
14:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Сьогодні завершується зарахування вступників до ВНЗ на бюджет: що варто знати

Сьогодні завершується зарахування вступників до ВНЗ на бюджет: що варто знати

Сьогодні, 10 серпня, завершується зарахування вступників до українських вищих навчальних закладів на бюджетну форму навчання.

До 5 серпня були сформовані рейтингові списки вступників, а до кінця робочого дня 8 серпня вони мали виконати вимоги до зарахування, повідомляє УНН з посиланням на Освіта.ua.

На підставі цього зарахування вступників на бюджет проводиться не пізніше 10 серпня 2023 року.

Після зарахування абітурієнтів на бюджет розпочинається зарахування на контракт, що відбуватиметься на підставі або національного мультипредметного тесту, або творчого конкурсу в закладі вищої освіти, або на підставі розгляду мотиваційних листів чи індивідуальної співбесіди залежно від спеціальності та в межах ліцензійного обсягу спеціальності.

Переведення на вакантні бюджетні місця осіб, які зараховані на навчання за контрактом відбувається не пізніше 18 серпня 2023 року.

Надання рекомендацій до зарахування й оприлюднення списку рекомендованих для вступників, які вступають за контрактом на відкриті та фіксовані (закриті) конкурсні пропозиції, здійснюється не раніше 9 серпня 2023 року.

Зарахування на навчання вступників за рахунок цільових пільгових державних кредитів та за контрактом відбувається не пізніше 30 серпня 2023 року.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Грант на барабаны  (10.08.23 14:21): А что там за инфа про насильника с вич? Почему комменты закрыли? Его посадят? Или только условно, типо гуманные и всьо такое?)
Подумаешь вич... Вон, за спиленнве сухие ветки могут на семерик закрыть...
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті