Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
22:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

67 аварійних покрівель у будинках ЖКГ відремонтували у Дніпрі з початку року

|«« «« »» »»|

Дніпро продовжує ремонтувати житловий фонд. Особливу увагу приділяють аварійним дахам. З початку року за дорученням міського голови Бориса Філатова відремонтували 67 таких покрівель.

Кілька днів тому почали оновлювати дах у будинку № 17 по вул. Калиновій.

«Площа покрівлі близько 1 000 квадратних метрів. Тут використовують лише якісні та сучасні матеріали. Будуть улаштовувати і гідробар’єр. Також тут буде нова водостічна система та захист від блискавок», – зазначив керівник дільниці КП «Жилсервіс-5» Олег Золотаревський.

«Місцеві мешканці під час особистого прийому звернулись до міського голови Бориса Філатова з питанням стосовно ремонту покрівлі. Стара мала вже незадовільний стан. Міський голова надав доручення профільним службам обстежити дах. Ми виявили, що він в аварійному стані та дійсно потребує ремонту. Тож за цією адресою вже кілька днів працюють підрядники та замінюють старий шифер на нову металочерепицю. Гарантійний строк – мінімум 15 років. Роботами та темпами я задоволений. Мабуть, закінчимо раніше, ніж за два тижні», – прокоментував директор департаменту житлового господарства ДМР Владислав Грицай, який 8 серпня є черговим по місту.

Він також перевірив стан найпростішого укриття у КЗО «СЗШ № 133» ДМР, що на пров. Крушельницької, 5-А.

«Тут ми перевіряємо виконання доручення міського голови Бориса Філатова щодо облаштування тимчасових укриттів у місті Дніпрі. Головне, щоб воно було доступним та улаштованим. Зазначу, що приміщення обладнане усім необхідним: питною та технічною водою, аптечкою, шанцевим інструментом, протипожежними засобами. Також тут працює вентиляція, система сповіщення, освітлення та Wi-Fi.

Укриття має санвузли з усім необхідним, кілька виходів, у тому числі аварійний вихід-лаз. Укриття розраховано на 782 особи, про що є відповідний акт ДСНС. Також тут 24/7 перебуває черговий, який під час сигналу повітряної тривоги впускає всіх охочих до укриття», – підсумував Владислав Грицай.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті