Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
18:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Вже 90 років допомагають побороти один з найважчих діагнозів: Дніпровський обласний онкодиспансер відзначає ювілей

|«« «« »» »»|

Дніпровський обласний клінічний онкодиспансер відзначає ювілей. Вже 90 років тутешні спеціалісти допомагають людям побороти один з найважчих діагнозів. Чимало з них присвятили цій справі життя. Є вже й свої династії, повідомили в обласній військовій адміністрації.

«Історія Дніпровського обласного клінічного онкологічного диспансеру почалася з одноповерхового корпусу. Нині – це потужний і надскладний медичний заклад, – сказав перший заступник начальника ОВА Володимир Орлов. – Подякував медикам за сумлінну працю. За надію, яку вони дають пацієнтам. Впевнений, у закладу багато цікавого попереду. Розвитку та перемог колективу на всіх важливих фронтах!»

Хворим на рак у диспансері надають всі види послуг. Оперативну допомогу, хіміотерапевтичне та радіологічне лікування.

«Щиро дякую вам, шановні лікарі, за кожного врятованого пацієнта!

Ви повертаєте людям найдорожче – віру та надію. Міцного здоров’я і добробуту вам та вашим родинам!» – привітав медиків із ювілеєм голова обласної ради Микола Лукашук.

В онкодиспансері працює потужна команда. Сотні лікарів, медсестер та інженерний персонал. Кожен на своєму місці допомагає зрозуміти пацієнтам: рак – не вирок.

«Колектив маємо перспективний, але ми не зупиняємося. Сучасна медицина не стоїть на місці і наші закордонні колеги мають гарні напрацювання. Тож у планах – взаємодія з ними. Обмін досвідом та навчання. Адже вдосконалення кадрового потенціалу дозволить надавати послуги ще вищого рівня», – додала в.о. генерального директора Дніпровського обласного клінічного онкологічного диспансеру Юлія Заворотня.

Неоціненним для тутешніх спеціалістів залишається і досвід попередників. У ювілейну дату про них багато говорили. Відзначили й годинниками та вітальними листами. Серед нагороджених Володимир Ширінкін. Понад 40 років він віддав роботі з хворими на рак. Був хірургом і навіть головним лікарем. Нині чоловік на пенсії, тож його винагороду приймала донька.

«Саме мої батьки свого часу запропонували мені перекваліфікуватися на напрямок онкології. Тоді, коли я була акушер-гінекологом. Якийсь час не наважувалася. Було страшно, бо це робота з людьми, яким поставили важкий діагноз. Але ризикнула і не шкодую. Тут зрозуміла, що таке насправді давати життя», – поділилася гінеколог-онколог одного з відділень диспансеру Наталія Любченко.

Власне й весь колектив закладу отримав подяку від начальника ОВА Сергія Лисака. За розвиток цього напрямку допомоги та професіоналізм.

Gorod.dp.ua на Facebook.


1111  (21.07.23 22:59): А где хоть слово о Балашовой О. И.? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті