Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
13:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Ошукувала містян, називаючись працівницею банку: у Жовтих Водах викрили шахрайку

Ошукувала містян, називаючись працівницею банку: у Жовтих Водах викрили шахрайку

Нібито для того, щоб посилити захист коштів на рахунку, аферистка дізнавалась у потерпілих реквізити й секретні дані картки, після чого списувала їх кошти.

6 червня підозрювана зателефонувала 45-річному жителю м. Жовті Води, представилась співробітницею банку та дізналась реквізити й секретні дані картки. Після цього отримала доступ до рахунку чоловіка та списала гроші.

Наступного дня, аналогічним способом жінка ошукала ще одного жителя міста. Цього разу вона запропонувала 33-річному чоловіку збільшити ліміт його банківської картки. Дізнавшись реквізити та пін-код банківської картки, переказала гроші на власний рахунок.

29 червня жінці повідомили про підозру по ч. 3 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. Також під час досудового розслідування буде перевірена причетність жінки до скоєння аналогічних злочинів.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті