Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 12 травня 2024
16:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Мешканці шести вулиць Дніпра півроку страждають від високої напруги

Мешканці шести вулиць Дніпра півроку страждають від високої напруги

Проблема стосується вулиць Далекосхідна, Травнева, Одеська, Теплична, Холодильна та Всеволода Нестайка, запитаних від трансформаторної підстанції, на якій у середині січня сталася аварія.

З того часу мешканці вулиць повідомляють про регулярне підняття напруги до 250 вольт і вище. За їхніми словами, це відбувається ночами. У людей горить побутова техніка. За повідомленнями мешканців, компанія ДТЕК, якій належить підстанція, на їхні заявки не реагує, повідомляє Глава Громадської Ради Дніпра Геннадій Корбан.

27 березня компанія ДТЕК повідомила, що зобов'язується реконструювати підстанцію. Компанія зобов'язалася включити це до інвестпрограми та озвучити реальні терміни виконання після 15 квітня. З того часу мешканцям вулиць кілька разів оголошували про майбутню заміну трансформатора, але терміни весь час переносилися. Станом на сьогодні реконструкцію підстанції не проведено.

Gorod.dp.ua на Facebook.


город  (28.06.23 10:01): В районе пр. Гагарина тоже скачки напряжения были пару недель назад. А ночью до 255+ В поднималось. ДТЭК морозилось. Во первых, туда дозвониться сложно. А когда дозвонились, то услышали отговорки: заявка принята, ждите 5 дней. А чего ждать? Пока техника сгорит? Уроды одним словом. Как тариф поднять, чтобы отремонтировать оборудование за счет потребителя, так ахметка впереди планеты всей. А как проблему решить, так ждите 5 дней. И то не факт. Відповісти | З цитатою
Удод  (27.06.23 15:05): Так в ДТЕК важно только деньги брать. Если люди оплачивают э/э, то им плата за транспортировку электрики идет и зачем им чесаться? А! Знаю, они ещё могут выставить счет в 1.300.000 грн за новое подключение к сараю, притом, что рядом есть линия подключения. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті