Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
00:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині з'явився супермаркет у стилі картинної галереї Леонардо да Вінчі

На Дніпропетровщині з'явився супермаркет у стилі картинної галереї Леонардо да Вінчі

На стиль магазину команду надихнув геній Леонардо да Вінчі. Магазин нагадує картинну галерею, в якій головною героїнею є "Мона Ліза".

Супермаркет «Сільпо» у незвичайному стилі відкрився у Новомосковську на вулиці Гетьманська 47-А. Це перший «Сільпо» у цьому місті. Також це відкриття стало першим для Сільпо на Дніпропетровщині за ас повномасштабного вторгнення.

Торгова площа магазину складає 1122 кв метрів. На стиль супермаркету команду Сільпо надихнув геній Леонардо да Вінчі. Магазин нагадує картинну галерею, де головною героїнею є "Мона Ліза". Вона тут зображена в нестандартних, іронічних образах, в яких можна прочитати приховані історії, у тому числі і про «Сільпо» - Джоконда з пакетом Сільпо, Джоконда з гречаним багетом, Джоконда у вишиванці та інші.

Дизайн магазину оформлений у яскравому стилі Кітч. На колонах розміщені зашифровані рукописи генія та художника Леонардо да Вінчі. Касові лайтбокси виконані у вигляді картин, що «розтанули». Таємнича посмішка Мони Лізи супроводжуватиме гостей при виборі цукерок із «Власної кондитерської» та смачних страв із відділу кулінарії, теплих хрустких багетів та риби власного копчення. І підкаже своїм поглядом, яку піцу замовити, ще й складе компанію під час кава-брейку.

З 8:00 до 22:00 у магазині працюють 8 класичних кас та 5 кас самообслуговування.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Панас  (05.06.23 12:54): Это чтобы покупателей от цен отвлечь? Відповісти | З цитатою
Погонщик красного КТМ_а  (05.06.23 11:52): А аффтарские права на мону-лизу ЧЬИ? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті