Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
11:36

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Центр современной культуры Днепра засияет по-новому

|«« «« »» »»|

Современная и необычная система освещения будет установлена в историческом здании, в котором располагается Центр современной культуры по Крутогорному спуску, 21-а.

Городской сайт неоднократно рассказывал об истории этого здания, которое обрело вторую жизнь после размещения в нем культурного центра.

В здании постепенно выполняется ремонт. А теперь в нем будет установлена и современная система подсветки.

Ее разработали мастера известной днепровской фирмы «Эксполайт», о которой Городской сайт рассказывал неоднократно.

Об этом подробней рассказал создатель и арт-директор фирмы Николай Каблука:

«Одним із перших об’єктів, який відновив свою роботу ще у перші тижні повномасштабного вторгнення, був культурний центр в Дніпрі – Dnipro Center for Contemporary Culture.

Зараз ми вже займаємося фінальними нараштуваннями світлових сценаріїв в усіх залах, з нашою дуже складною інноваційеною системою освітлення. Ми консультувалися і відвідували з офіційним візитом всесвітньовідомий музей сучасного мистецтва в Нью-Йорку - MoMA. І світильники, разом з системою керування, які ми використовуємо у DCCC, навіть більш потужні і просунуті, ніж там, оскільки ми врахували їхній досвід та продумали, як зробити краще. Зараз ми вже на завершальній стадії цієї роботи.

Приємно, що цей центр не зупинявся, він взяв на себе багато волонтерських функцій та підтримував та допомагав біженцям з адаптацією. І при тому культурна частина продовжувала будуватися, будується, і вже підходить до завершень. Ми виражаємо величезну повагу команді культурного центру, які не зупинялися та вкладали в розвиток культурного центру всі свої сили. Для нас велика честь бути в такій команді.

Респект та велика повага головному архітектору міста Дмитру Волику, який приділяє велику увагу проєкту та курує його.

Для Дніпра і для України це дуже важливий проєкт. Для відновлення нашої країни важливо, щоб у нас було більше подібних культурних майданчиків, де талановита молодь має платформу для обміну досвідом з міжнародними колегами та заявляти про себе і зростати.

Ми вже майже закінчили підсвітку фасадів, залишилися фінальні програмування, та скоро поділимося результатом! І дуже круто, що цей об’єкт дуже тісно пов’язаний з реконструкцією Успенської площі та інтегрований в загальний вид нової крутої площі».

Фото со страницы Николая Каблуки

Gorod.dp.ua на Facebook.


Судья Дред  (04.05.23 13:51): Стены решили не штукатурить. Ну и правильно. Всё равно отпадет. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте