Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 19 апреля 2024
16:01

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Доме искусств откроют выставку художницы с необычной судьбой

В Доме искусств откроют выставку художницы с необычной судьбой

В воскресенье, 30 апреля в 14.00 в Днепровском Доме искусств (ул. Философская, 23) откроют персональную выставку картин художницы Елены Середы «Рік у житті».

Днепр для Елены стал вторым домом. Год назад она переехала в наш город из Харькова из-за Большой войны и регулярных обстрелов ее города.

Прошедший год стал точкой переосмысления и нового отсчета жизни для художницы. Ее эмоции и выразились в цикле картин, которые будут представлены на выставке.

О ней в Доме искусств рассказали следующее:

«РІК У ЖИТТІ.

Саме під такою назвою готує в Будинку мистецтв персональну виставку своїх робіт молода художниця з Харкова Олена СЕРЕДА, що вимушена була із-за нападу рф на Україну переїхати до Дніпра.

Авторка запрошує на відкриття виставки в неділю, 30 квітня, о 14.00.

Ми впевнені, що для прихильників образотворчого мистецтва нашого міста буде цікавим знайомство з творчими пошуками молодої художниці, яка рік (з березня 2022 року) прожила в Дніпрі. В експозиції її виставки «Рік у житті» представлені саме роботи, створені у нашому місті під час війни.

Твори авторки свідчать про те, що вона романтик за станом душі, переповнена емоціями та любов’ю до оточуючого світу. У виставковій експозиції - обрані живописні композиції та графічні твори.

Олена Середа за її розповідями малює з двох років. Навчалася у студії образотворчого мистецтва та у художній школі у нашому місті. Живе і творить в Харкові. За освітою Олена - магістр Харківської державної академії дизайну та мистецтв (спеціальнісь «Творчий малюнок»). Улюблена техніка написання картин – олійний живопис. Бере активну участь у регіональних та місцевих виставках. За цей рік художниця уже двічі представляла свої творчі роботи мешканцям Дніпра на виставках «Мистецтво нескорених» (Дніпровський Будинок мистецтв) та «Прямуй за світлом» (Арт-простір «Гвоздь»). Роботи Олени Середи знаходяться у приватних колекціях України, Європи та США, а також представлені у міжнародних онлайн-галереях Saatchi Art, Artmajeur та на платформі Etsy.

Як відомо, творчий шлях молодого художника непростий та сповнений щоденної наполегливої праці. Щоб привернути увагу шанувальників образотворчого мистецтва потрібно наполегливо торувати шлях самовдосконалення в пошуках власного творчого стилю, про що і свідчить цей «Рік у житті» Олени Середи».


Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (7)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (7)

•  У 6 закладах Дніпропетровщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (5)

•  У Дніпро повертається стародавня мумія! (5)

•  На Блакитному озері будують паркан: власник обіцяє пляж за європейськими нормами (4)

•  Утворюється метровий шар піни: у Дніпрі в озеро Куряче з колектора виливаються відходи (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте