Його головна особливість у тому, що цей красень-лайнер можна з'їсти.
Черговим смачним та красивим шедевром відзначився дніпровський майстер з виготовлення художніх тортів Дмитро Никифоренко, про найрізноманітніші роботи якого Міський сайт неодноразово розповідав.
Його черговим твором став торт-літак. Про нього майстер-кулінар розповів:
«Зараз багато родин розділені тисячами кілометрів. У всіх мрія одна - зустрітися, обійняти коханих, дітей, батьків, друзів.Мій новий торт "Літак Іл - 76"
І нехай він стане тією Мрією, яка здійсниться для багатьох українських родин!
Вага торта 3,6 кг
Начінка: вершковий бісквіт, крем Чіз + вишня.
Літак - ручна робота».
Фото Дмитра Никифоренка.
![]() |
Gorod`ській дозор |
![]() |
Фоторепортажі та галереї |
![]() |
Відео |
![]() |
Інтерв`ю |
![]() |
Блоги |
Новини компаній | |
Повідомити новину! | |
![]() |
Погода |
![]() |
Архів новин |