Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
14:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кількість ДТП зростає: на Павлоградщині за 10 днів – 20 постраждалих

Кількість ДТП зростає: на Павлоградщині за 10 днів – 20 постраждалих
Жінку рятувала фельдшер Крупська Аліна.

Викликів швидкої допомоги на ДТП стає дедалі більше. Лише за 10 днів листопада до Павлоградської швидкої надійшло 14 викликів, у яких постраждали 20 людей.

У постраждалих травми різного ступеня тяжкості. Є випадки, що супроводжуються тяжкою політравмою. Про це повідомила медик Світлана Зайчикова.

10 листопада близько 12:30 автівка збила жінку. Вона переходила дорогу у невстановленому місці. Внаслідок цього жінка отримала тяжкі тілесні ушкодження. Бригада павлоградських медиків прибула на місце події протягом трьох хвилин.

Постраждала мала вкрай тяжкий стан. Екстрена медична допомога була надана на місці події та продовжувала надаватися під час транспортування. В екстреному порядку жінку доправили до реанімації однієї з павлоградських лікарень.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті