Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
20:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі рятувальники нагадали правила безпеки в закладах торгівлі

У Дніпрі рятувальники нагадали правила безпеки в закладах торгівлі

21-го жовтня фахівці відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій Дніпровського району центру забезпечення діяльності Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області провели профілактичний захід на тему: «Безпека на робочих місцях», в закладах з масовим перебуванням людей на території Чечелівського та Шевченківського районів міста Дніпро.

Надзвичайники нагадали реалізаторам та відвідувачам магазинів про важливість дотримання правил експлуатації електрообладнання, розповіли правила користування вогнегасником, пояснили, якими мають бути дії персоналу у разі виявлення на території об’єкта торгівлі або за його межами вибухонебезпечного предмета, роз’яснили дії під час виникнення надзвичайної ситуації та зауважили щодо важливості реагування на сигнал «Повітряна тривога».

Наприкінці спілкування, рятувальники залишили для розміщення у куточках безпеки закладів торгівлі інформаційні листівки, аби майбутні відвідувачі також могли ознайомитися з азами безпеки.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті