Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
10:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на проспекті Нігояна понад 10 років тече дах у багатоквартирному будинку

У Дніпрі на проспекті Нігояна  понад 10 років тече дах у багатоквартирному будинку

Понад 10 років, щоразу після дощу, заливає квартири у одному з багатоквартирних будинків Дніпра. Причина – у дірявому даху.

У квартирі Олени, каже жінка, дах тече понад десять років. Помешкання заливає щоразу, як пройде дощ. Останнім часом, за словами Олени, проблема посилилася: одна кімната через підтоплення стала непридатною для життя.

"Підкласти щось нереально, стіну я нічим не закрию. Зверталася двічі до мерії – приїжджають, латають і все. Як продовжувалося, так і продовжується", – каже вона.

З даху тече у всього будинку. Найбільше, за словами мешканців – у першому та другому під’їздах. Мешканка будинку Світлана розповідає: зверталися до міської ради декілька разів із проханням відремонтувати покрівлю – отримали відмову.

"Написала нам міська рада, що у домі якийсь борг за весь будинок. А причому ми до всього будинку, коли в нас два під'їзди і всі все оплачують, всі нормальні жильці", – каже жінка.
У департаменті житлово-комунального господарства при міськраді зазначають: звернення громадян розглянули і розпочали ремонтні роботи. Поточний ремонт виконали над двома квартирами.

“За адресою проспект Нігояна, 74 були скарги мешканців на течію покрівлі. Майстри обслуговуючого підприємства обстежили покрівлі над квартирами заявників та ухвалили рішення замінити металеві складові покрівлі, через які була течія. Розпочали ремонтні роботи, встигли виконати над двома квартирами", – йдеться у повідомленні департаменту житлово-комунального господарства.
Поновити роботи у департаменті обіцяють 10 жовтня. Всі необхідні матеріали для цього вже закупили. Згодом, зазначають, дах у будинку планують повністю замінити – втім, такий ремонт буде можливим тільки після скасування в Україні воєнного стану.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Павел  (08.10.22 22:55): Ну так это касается только вас, дорогие жильцы. У власть имущих ничего не течёт. Не забывайте только на выборах ставить нужные галочки... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті