Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
20:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі надзвичайники навчають школярів правилам безпеки

У Дніпрі надзвичайники навчають школярів правилам безпеки

Для того, щоб навчити дітей уникати небезпечних ситуацій, розповісти, як діяти у разі виникнення надзвичайних подій, працівники Служби порятунку «101» проводять для школярів інформаційно-профілактичні уроки.

Так, 27-го вересня інспектори відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Дніпровського районного управління Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області провели онлайн-заняття з учнями 9-х класів однієї із загальноосвітніх шкіл обласного центру.

Під час уроку фахівці ДСНС нагадали учням алгоритм дій під час сигналу «Повітряна тривога» та розповіли, як діяти під час обстрілу.

Особливу увагу рятувальники приділили питанню безпеки та правильним діям в разі виявлення дітьми вибухонебезпечних чи підозрілих предметів.

Школярам нагадали номери екстрених служб, навели алгоритм дій при виникненні пожежі вдома, у школі та в місцях із масовим перебуванням людей, розповіли порядок евакуації.

Також із учнями обговорили різні можливі надзвичайні ситуації, пояснили, як можна розпізнати хімічні аварії, розповіли, чим шкідлива ртуть, аміак, хлор – як їх розпізнати та які можливо вжити заходи безпеки.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті