Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
09:58

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Правила вибору холодильника: технічні параметри та функціонал

Правила вибору холодильника: технічні параметри та функціонал

Тривале зберігання продуктів харчування, овочів, фруктів та готових страв можливе лише завдяки використанню холодильного обладнання.

Там підтримується необхідний температурний діапазон, щоб унеможливити псування продуктів і гарантувати збереження їх смакових якостей. Сучасні пристрої відрізняються стабільністю, надійністю та довговічністю, а різноманітність зовнішнього вигляду дозволить вибрати оптимальну техніку під будь-який дизайн кухні.

Виробники пропонують техніку в чорному, білому, сірому, червоному, бежевому та інших відтінках. Кожен холодильник ідеально вписується в кухонний простір, якщо наперед проаналізувати великий набір критеріїв і параметрів. Деякі моделі можуть бути вбудовані, а деякі стоять окремо.

Параметри вдалого вибору

При виборі слід пам'ятати основний поділ холодильного обладнання з урахуванням камер:

  1. Однокамерні. Відмінний варіант для невеликого офісу, дачі чи готельного номера. Нерідко морозилка у таких моделях відсутня;

  2. Двокамерні. Техніка, де морозильна камера розміщується зверху чи знизу. Модельний ряд відрізняється гарною місткістю;

  3. Side-by-side. По конструкції холодильники нагадують розстібні шафи, коли дверцята відкриваються в різні боки;

  4. Багатодверні. Містка техніка, що застосовується у великих будинках або на кухнях ресторанів;

  5. Шафи-вітрини. Комплектуються скляними дверима, щоб створювати презентацію охолоджених продуктів або напоїв.

Техніка доповнюється сенсорним, механічним, електронним чи комбінованим керуванням. Різноманітність компресорів гарантує підбір холодильника під певні умови експлуатації, гарантуючи збереження пристрою. Тим більше, виробники дають гарантію окремо як на холодильник, так і на компресор, але при умові правильної експлуатації. 

Додаткові функції та особливості

Дисплей є не у всіх моделях холодильників, але з його допомогою вдасться контролювати велику кількість актуальних параметрів та характеристик. Режим «Відпустка» також є рідкістю, але це чудовий спосіб забезпечити нормальну роботу холодильника, якщо довелося виїхати на кілька десятків днів.

Антибактеріальне покриття полегшує чищення поверхонь і попереджає потрапляння в їжу грибка, плісняви ​​та інших бактерій. Сигналізація відкритих дверей дозволить вчасно закрити їх, щоб виключити навантаження на компресор, змушуючи його постійно виробляти холод.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте