Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
03:39

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепровские архитекторы составляют карту шумов города

Днепровские архитекторы составляют карту шумов города

До недавних пор в Украине такие разработки не проводились, для них даже не было программного обеспечения.

Карты шумов окружающей среды важны при новом строительстве, - утверждают разработчики таких карт. Уже есть первые достижения в этом вопросе.

Подробней об этом рассказывают инициаторы этих разработок в группе Архитекторы Днепра:

«При проектуванні об’єктів архітектури різного призначення варто враховувати шум навколишнього середовища. Для цієї мети розробляються карти шумів, які в зручному вигляді показують, як розповсюджується шум від різних джерел на місцевості. Це, в свою чергу, дозволяє врахувати рівні шуму в місці майбутнього будівництва та зробити висновки щодо необхідності використання додаткових заходів для захисту від шуму.

До теперішнього часу в Україні не було вітчизняного програмного забезпечення для розрахунку та побудови карт шумів. Але завдяки наполегливій багаторічній роботі спеціалістів нашої компанії тепер з’явився можливість дуже точно та швидко будувати карти шумів з урахуванням висот перешкод та поглинання звуку в атмосфері та на місцевості.

Тож якщо у вас виникне задача проектування багатоповерхових житлових комплексів, бізнес та торговельних центрів, готелів, ресторанів, кінотеатрів, виробничих підприємств тощо, то не гайте часу та звертайтеся до нас.

Наші фахівці виконають натурні вимірювання на місцевості та побудують для вас зручні та зрозумілі карти шумів задля забезпечення акустичного комфорту на ваших об’єктах.

Ділимося з вами прикладами побудованих карт шумів, які було нами розроблено за замовленням архітектурного бюро Михайла Аліпова для аналізу впливу залізничної колії на перспективну забудову в м. Дніпро».




Gorod.dp.ua на Facebook.


Гость  (03.09.22 10:05): Бред какой! Идите страну защищать! Ответить | С цитатой
ДИСИ  (03.09.22 08:31): Парни конечно молодцы. Только "Америку" не открыли. Уже с 1973 года в Днепропетровском инженерно-строительном институте на архитектурном факультете на специальности "городское строительство" был такой предмет. И учили нас и как шумы измерять, и как карты шумов строить для городской застройки. В государственном проектном институте "днепрогражданпроект" в архитектурно-планировочной мастерской Яшунского Е.Б. был со́ответствующий сектор и раздел по расчету шумов входил в проекты, которые разрабатывались институтом. Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте