Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 19 апреля 2024
05:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре проходит акция-инсталляция ко Дню Независимости Украины

В Днепре проходит акция-инсталляция ко Дню Независимости Украины

На инсталляции около 1000 белых лент, на которых каждый желающий может написать символ нашей свободы.

В среду, 24 августа, в Днепре возле торгового центра Фабрики проходит акция-инсталляция. Она посвящена важнейшему событию в жизни каждого украинца — Дню Независимости Украины.

«Ми з командою вирішили зробити цей подарунок для себе, для мешканців нашого міста, для нашої команди, для наших родин. Вивісити цей жовто-блакитний прапор, як символ нашої сміливості, нашої свободи, нашої готовності та надалі працювати на армію, на фронт, на Україну, на переселенців, на наше спільне майбутнє», — сказала Анастасия Логутенко, соучредительница Благотворительной организации «Благотворительный фонд «Победа Украина».
Каждый проживает эту войне по-своему, у каждого свой символ свободы. Поэтому инсталляция букв «UA» — это то, что для каждого из нас означает «Независимость». Белые ленты на них — как белый лист, на котором каждый желающий может написать красным маркером символ нашей свободы.

«Ми дійсно хотіли зробити щось, що єднає. Тому що мета нашого фонду - об’єднувати. Об’єднувати всіх українців кожного дня. Та нагадувати, за що саме ми зараз боремося. Хотілось зробити щось значиме і ми вирішили, що символ свободи наш прапор є саме тим, що дуже гарно демонструє нашу свободу. Нашу волю. І тому сьогодні ви можете бачити поза моєю спиною 29-метровий прапор України», — акцентировала Анастасия Ерак, директор Благотворительной организации «Благотворительный фонд «Победа Украина».
Присоединились к акции не только днепряне, но и те, кто находится за пределами города. Они присылают волонтерам свое толкование «Независимости» и пишут их на лентах.

«Я думаю, що вперше в історії нашої Незалежності це свято, яке ми дійсно розуміємо скільки воно нам вартує. Воно вартує нам життя наших українців, хлопців та дівчат ЗСУ. Воно варте зламаними по факту історіями, душами і людськими слізьми. Я написала, що перемога для мене - це мрія. Тому що я розумію і вірю, що все починається з мрії. Коли ти маєш можливості щось планувати, створювати в голові собі якість плани - це і є свобода. Це і є наша перемога. Тому що наразі, звичайно, дуже багато людей переїхало, багато людей втратило свої плани та можливість мріяти. Я думаю, що у той момент, коли всі українці почнуть заново мріяти, літати, подорожувати, створювати плани, розвивати майбутнє, відновлювати економіку. Саме в той момент ми зрозуміємо, що наша перемога дійсно настала», — сказала Екатерина, операционный руководитель организации World Central Kitchen в Украине.
Акция продлится до 20:00, 24 августа.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (8)

•  У Дніпрі відзначають День космонавтики (7)

•  У Дніпрі зник екскурсійний ретро-трамвай – у чому причина? (7)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (7)

•  На Дніпропетровщині відбувається пошукова операція 13-річної Марини Волошко (5)

•  У Дніпро повертається стародавня мумія! (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте