Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
01:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Вузи Дніпра: скільки коштує навчання у політехніці у 2022 році

Вузи Дніпра: скільки коштує навчання у політехніці у 2022 році

Вступна кампанія 2022-2023 у розпалі. Багато абітурієнтів досі у пошуках навчального закладу, який би відповідав низці необхідних критеріїв. Ціна – один із таких.

Національний технічний університет «Дніпровська політехніка» – найстаріший заклад вищої освіти у Дніпрі, перший заклад вищої гірничої освіти України. ВНЗ має багату історію, видатних викладачів та випускників.

Бакалавр

Найдоступнішими професіями у політесі є: історія, філософія, культурологія, філологія, біологія, екологія, прикладна математика та механіка, машинобудування, електроенергетика, хімічні технології та інженерія, телекомунікації, будівництво, соціальна робота. Вартість навчання за рік становить від 15 500 до 16 800 гривень за денну форму навчання. Заочка, традиційно, дешевша — 10 100 до 11 850.



Найдорожче вивчитиметься на факультетах політології, журналістики, обліку та оподаткування, фінансів, банківської справи та страхування, менеджменту, маркетингу, підприємництва, права, інженерії програмного забезпечення, комп'ютерних наук, кібербезпеки, туризму, публічного управління та адміністрування, міжнародних відносин. Ціна навчання даним професіям 20 800 гривень на рік. Заочно можна вивчитися за 13550 гривень.

Магістр

Здобути ступінь магістра можна від 20 200 до 27 100 залежно від спеціальності.

З більш детальною інформацією можна ознайомитись на сайті Національного технічного університету «Дніпровська політехніка» за посиланням.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Бюджетно  (14.07.22 00:47): 400 бакинских и отсрочка на год от призыва. А там хоть филолог, хоть електротехник все одно Відповісти | З цитатою
Федя  (14.07.22 00:02): На IT специальности самые большие расценки. Таким образом самые перспективные для государства направления будут уходить в прошлое и будем опять покупать программный продукт за рубежом. Не долго Украина гордилась своими киберспециалистами. Такая же картина и с инженерными кадрами. Зато будет много филологов, историков и прочих владельцев большой ложки. Это плановое уничтожение экономики Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті