Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
17:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині жінка народила дорогою до пологового будинку

На Дніпропетровщині жінка народила дорогою до пологового будинку
Фельдшери Череватий Анатолій Анатолійович та Баталова Катерина Олексіївна допомгли породіллі.

Пологи в кареті екстреної медичної допомоги не рідкість в Павлоградському регіоні. І добре, коли пологи відбуваються нормально, і народжується здорова доношена дитинка. Але в роботі працівників екстреної служби трапляються і непередбачувані випадки, такі як трапилися сьогодні вночі.

12 липня 2022 року об 01 годині 34 хвилини на диспетчерську напрямку Павлоградської СЕМД надійшов виклик, що в м.Тернівка у вагітної жінки 26 років раптово з’явився біль внизу живота та відійшли води. На виклик виїхала бригада екстреної служби. При огляді у жінки друга вагітність 32 тижні. Про це повідомила медик Світлана Зайчикова.

Під час транспортування вагітної до профільного закладу, о 02 годині 10 хвилин почались перейми і о 02 годині 15 хвилин народився хлопчик. Дитинка народилась недоношеною, з синдромом дихальних розладів. Після надання допомоги за протоколом мати та дитину о 02 годині 40 хвилин було доставлено до КП "Павлоградський пологовий будинок" ПМР.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті