Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
15:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Північному горіла квартира, господиня опинилася у пастці

На Північному горіла квартира, господиня опинилася у пастці

9-го лютого о 08:36 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про виникнення займання в одній з квартир на першому поверсі двоповерхового будинку на вулиці Ладозькій Самарського району міста Дніпро.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що вогнем охоплена квартира на першому поверсі двоповерхового багатоквартирного будинку та всередині палаючої оселі знаходиться власниця. Також, існує загроза поширення пожежі по всій площі оселі та на дерев’яну сходову клітину. Займання виникло в приміщенні коридору однокімнатної квартири, а на вікнах оселі встановлені металеві грати. Жінка опинилась в пастці, адже не могла самостійно вийти на свіже повітря. Також, внаслідок пожежі відбулось задимлення сходової клітини, що спричинило перешкоду для вільної евакуації громадян з верхнього поверху.

Рятувальники під час ліквідації займання врятували жінку 1954 року народження та передали працівникам екстреної медичної допомоги. Після огляду медиками, виявилось що постраждала не потребує госпіталізації. Також, надзвичайниками виведено з задимлених приміщень другого поверху ще дві людини.

Вогнем знищено речі домашнього вжитку, меблі та внутрішнє облицювання стін квартири. Загальна площа пожежі склала 20 кв.м.

Внаслідок події загиблих та постраждалих немає.

Займання локалізовано о 09:04 та ліквідовано о 09:13.

До місця виклику залучено 10 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління.







Gorod.dp.ua на Facebook.


Бабушка из дома  (09.02.22 13:06): Стесняюсь спросить, а за чей счет теперь ремонт будет в этом и так уставшем доме?? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті