Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
20:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі нагородили 30 найактивніших членів учнівського самоврядування

|«« «« »» »»|

У Дніпрі 31 січня нагородили подяками та кубками 30 найактивніших членів учнівського самоврядування. Вони – отримувачі стипендії міського голови імені Олександра Поля, а також переможці конкурсу команд учнівського самоврядування «Maxima»

.

«Крім нагородження, ми поговоримо із молоддю про досягнення, а також що вдалося зробити, як реалізовуватимемо нові ідеї та проєкти, адже роботи у 2022 році багато», – зауважив голова Молодіжної ради Дніпра Рафаель Кіжнер.

Цілих п’ять проєктів у своїй школі реалізував лідер учнівського самоврядування СЗШ № 73 та отримувач стипендії міського голови імені Олександра Поля Вадим Каплюк:

«Виникла ідея, щоб після школи учні мали змогу вчити англійську, тому організував speaking club, згодом народився «Дніпро club», де кожен може вивчати історію рідного міста, є клуб гри у шахи. Також підтримали мою ідею з «Book club», де ми обговорюємо літературу, та «Film club», де дивимось різноманітні кінострічки. У мене особисто вистачає часу на розвиток цих проєктів, адже я хочу, щоб ці клуби роками жили у стінах моєї рідної школи».

«Щороку у нас все більше переможців стипендії міського голови саме серед школярів. Велику роботу проводить як департамент молодіжної політики, спілкуючись із навчальними закладами, так і самі діти цікавляться. У Дніпрі школярі можуть подати дуже багато ідей, які надалі ми вже, дорослі й департамент, реалізуємо», – зауважила директорка департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради Дар'я Біла.

Якщо учень Дніпра бачить в собі сили й хоче розвивати шкільне самоврядування, за допомогою та консультацією можна звернутися до Молодіжної ради Дніпра за посиланням.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті