Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
20:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Прийомні батьки отримали подарунки до Дня святого Миколая від Дніпровської міської ради

|«« «« »» »»|

У Дніпровській міській раді привітали прийомних батьків, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, із Днем святого Миколая. Усього привітали 24 родини. Прийомним батькам від міської влади подарували блендери, а дітям – солодощі.

«Ви даруєте дітям любов та ласку, стаєте для них справжніми татами та мамами. А бути батьками дуже непросто, але немає нічого кращого – бачити посмішки та успіхи своїх діточок. Ми вітаємо вас зі святом! Нехай новорічні та різдвяні свята пройдуть в атмосфері родинного затишку!» – зазначив під час привітання заступник міського голови Едуард Підлубний.

У родині Ольги Резник семеро дітей, з них двоє вже дорослі та мешкають нині окремо. Пані Ольга розповідає, що в їхній родині є особливі традиції святкування Дня святого Миколая.

«Мій батько – Миколай, тож на це свято дідусь завжди дарує дітям солодкі подарунки. Але й дорослим приємно отримувати привітання. Блендер буде дуже нам у нагоді», – розказала Ольга Резник.

Усього у Дніпрі 68 прийомних сімей, в яких виховується 96 дітей, а також 11 дитячих будинків сімейного типу, де мешкають 85 дітей. Дитячі будинки сімейного типу теж привітають зі святом. До них у гості з подарунками завітають представники департаменту соціальної політики.

Gorod.dp.ua на Facebook.


вася  (17.12.21 07:22): А хто такі прийомні батьки? Відповісти | З цитатою
Мария  (17.12.21 02:41): Низкий поклон все папам и мамам, кто стал родителем приёмным деткам. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті