Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
05:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

АТ «Дніпрогаз» підготувало газорозподільну систему до опалювального сезону

АТ «Дніпрогаз» підготувало газорозподільну систему до опалювального сезону

У 2021 році компанія спрямувала 13,2 млн грн на забезпечення сталої та безаварійної роботи системи газопостачання Дніпра та Дніпровського району під час осінньо-зимового періоду.

Для підвищення рівня безпеки та надійного газопостачання клієнтів з початку року фахівці «Дніпрогазу» модернізували та реконструювали близько 1 км застарілих сталевих газопроводів, провели реконструкцію 2 ГРП з повною заміною обладнання. Також співробітники компанії модернізували 12 ШГРП, замінили 10 засувок у газових колодязях та більше 250 кранів на газопроводах-вводах у житлові будинки, виконали капітальний ремонт та модернізацію 28 станцій катодного захисту газопроводів.

«З кожним роком зростає кількість мереж, що потребують ремонту. На території ліцензійної діяльності нашої компанії 64% газопроводів експлуатуються вже більше 30 років. Саме тому вчасна модернізація та реконструкція всіх складових ГРМ є важливим етапом у підготовці до нового опалювального сезону, – коментує в.о. технічного директора АТ «Дніпрогаз» Сергій Матієнко. – Фахівці нашої компанії продовжують проводити комплекс заходів, спрямованих на підвищення надійності газопостачання споживачам».

Усі кошти, що надходять від дніпрян у вигляді плати за доставку газу, спрямовуються на утримання газорозподільних мереж і споруд на них, модернізацію, капітальні та поточні ремонти, підтримання належного тиску в газорозподільній системі, повноцінну роботу аварійно-диспетчерської служби «104».

Так, з початку року працівниками АДС було опрацьовано близько 12 тис викликів від споживачів, з яких 8 тис стосувались наявних витоків газу з газопроводів.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Геннадий  (20.10.21 06:03): ..за 30 лет сами ни на копейку не сделали теперь себе ордена вешают ..ваша прямая обязанность с прибыли содержание сетей...все никак не наедитесь!!! Когда же Ваши лица рэнут от суперприбылей??? Відповісти | З цитатою
Пирог  (19.10.21 16:58): Так вы уже бабки с каждого куба гребете, так и модернизируйте! Ато 2 крана и три задвижки сделали и целую статью проплатили Відповісти | З цитатою
ну как бы...  (19.10.21 16:27): Зеленский списал вам долги на 2.5 миллиарда за газ купленный на народные деньги а вами неоплаченный. Так че, мы должны быть вам благодарны, что вы просто свою работу сделали?
Кстати кто не в курсе, общая сумма прощений от Зеленского для облгазов порядка 50 миллиардов. Это он так с олигархами борется. Надеется, наверное, что закормит их до смерти
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті