Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
03:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В області ремонтують понад 18 км траси Дніпро-Обухівка

В області ремонтують понад 18 км траси Дніпро-Обухівка

На трасі Дніпро-Обухівка – розпал ремонтних робіт. Оновлюють 18,4 км автошляху.

Завершують фрезерування старого покриття та вже почали укладати вирівнюючий шар нового. А ще приводять до ладу узбіччя. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«У дорожній інфраструктурі Дніпропетровщини відбуваються зміни. Тривають ремонти доріг у різних куточках області. І на місцевих автошляхах, і трасах національного значення», – зазначив очільник регіону Валентин Резніченко.
Траса Дніпро-Обухівка проходить по території Дніпровського району. Вона з’єднується з державною магістраллю Н-31 Дніпро-Решетилівка. Дорогою на Київ, яку будують «з нуля».
«Це вже дев’ята дорога територіального значення, яку ремонтуємо цьогоріч завдяки програмі «Велике будівництво». Такі траси сполучають райони та міста області. Можуть з’єднувати міжнародні, національні та регіональні магістралі», – розповів начальник Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області Олександр Коломійцев.
На об’єкті майже завершили знімати старий дорожній одяг. Нині вже почали укладати вирівнюючий шар асфальту.

Покриття оновлять на проїжджій частині, приляганнях і з'їздах, додав Олександр Коломійцев. Далі нанесуть розмітку холодним пластиком і замінять дорожні знаки.

Ремонт обухівської траси – частина програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Загалом на балансі Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області – понад 1,6 тис км автошляхів територіального значення.







Gorod.dp.ua на Facebook.


Vv  (19.10.21 20:29): Так шо, угадал?никакая это не трасса, а кто-то ремонтирует дорогу к своему домикус охраной?)и кто-то это-...барабанная дробь!!
Космонавт!!!)
Ну чо, космонавт же не один в стране
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Альберт  (19.10.21 16:28): Какая нах.. трасса Днепр-Обуховка??? Это дорога в селе Обуховка, по которой ездит элита и слуги народа к своим хаткам. С государственной магистралью Н-31 Днепр-Решетиловка соединяется Полтавское шоссе, которое идет параллельно этой дороге. Но ее не делают. Відповісти | З цитатою
Спасибо  (19.10.21 15:38): Спасибо дорожникам, готовы терпеть ремонт. Відповісти | З цитатою
гость  (19.10.21 13:49): Всё хорошо, плохо только что дорогу делают одновременно с двух концов села, то есть объехать нереально. Відповісти | З цитатою
Вася  (19.10.21 12:02): Какая там дорога на Лозовую, когда им нужны деньги на новые Порше и таунхаусы в домах на отжатой земле. Відповісти | З цитатою
НАРОД.  (19.10.21 11:51): ДА ты прав дорога на Лозовую это полный капец. После границы с Харьковской обл. попадаешь как с пекла в рай. Народ благодарит бывшего Харьковского губернатора Юлю за такую дорогу. Берите пример Днепровские градоначальники. Відповісти | З цитатою
Кризис  (19.10.21 11:33): Спасибо за дорогу, а то Теслы, Кадиллаки и БМВ просто рассыпаются ... Відповісти | З цитатою
Водитель.  (19.10.21 11:15): А когда вы отремонтируете участок убитой дороги Павлоград - граница с ХАРЬКОВСКОЙ областью. Ну это не дорога а полный пипец. На выходные по семейным обстоятельствам пришлось поехать в Лозовую. Было жалко машину ехать по такой горе дороге. Правда кое где положили как говорят кизяк от силы 10% на этом и усе. Вы ж весной обещали сделать эту дорогу. А. Брыхуны. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті