Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
09:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Інформаційні застосунки та безкоштовні екскурсії: як у Дніпрі розвивають туристичний потенціал

Інформаційні застосунки та безкоштовні екскурсії: як у Дніпрі розвивають туристичний потенціал

За статистичними даними 44 % подорожніх приїздять до Дніпра задля відпочинку та розваг. Відвідують переважно масштабні спортивні та культурні події. Метою подорожі у місто для 31 % є навчання, стажування, робота, 25 % відвідують культурні об’єкти.

Про те, як розвивають туристичний потенціал у Дніпрі, розповіли у міській раді 29 вересня під час прямої телефонної лінії.


«Розвиток туризму у Дніпрі створює неабиякі перспективи для малого та середнього бізнесу. Саме тому у місті планують залучати підприємців до системної співпраці через навчальні програми та курси. Ми допомагатимемо тим, хто хоче спробувати себе у креативних індустріях, пов’язаних із туризмом.

Також ми спрямовуємо увагу на розвиток внутрішнього туризму. Дніпрянам буде запропоновано мобільний застосунок, який акумулюватиме інформацію про те, що можна відвідати у місті.

Також ми плануємо співпрацювати з сусідніми областями щодо розроблення нових туристичних програм та маршрутів. Наш потенціал бачать у Києві. Недарма Дніпро обрали фаворитом Всеукраїнського конкурсу «Культурна столиця», і наступного року ми прийматимемо туристів з усієї України. Нашим бажанням є зробити Дніпро популярним та нанести його на туристичну мапу Європи», – розповіла заступниця директора КП «Агентство розвитку Дніпра» Олена Мозгіна.

Не останню роль у розвитку привабливості Дніпра відіграє Туристичний інформаційний центр.


«Протягом року ми очолювали та організовували Всеукраїнські онлайн-конференції для ТІЦ (туристичних інформаційних центрів, – ред.) й інших туристичних організацій. Сприяли проведенню міжнародної туристичної виставки «Dnipro Expo – 2021». Уперше у Дніпрі провели екскурсію для людей з інвалідністю і продовжуватимемо цей напрям. Протягом року ми приймали делегації з Грузії, Німеччини, Польщі тощо.

У рамках популяризації музейної культури запровадили проєкт «Пізнаємо музейну культуру разом». У його рамках ми провели 7 безкоштовних екскурсій музеями міста. Разом із Музеєм спротиву Голодомору ми запустили безкоштовну автобусну екскурсію для містян «Криваві місця Дніпропетровська-Катеринослава». Наша робота триватиме й надалі», – сказала начальниця Туристичного інформаційного центру Ольга Стасенко.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Гэндальф Серый  (29.09.21 19:56): ,,Кровавые места Днепропетровска- Екатеринослава ,, ?? Кто у вас там криэйтер и пиар- менеджер ??? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті