Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
05:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Відкриття виставки «Дивна доля чудової людини Олександра Поля»

Відкриття виставки «Дивна доля чудової людини Олександра Поля»

4 вересня о 16:00 біля Дніпропетровського національного історичного музею імені Д. І. Яворницького відбудеться відкриття банерної виставки, присвяченої Олександру Полю.

Минулого року музей вже експонував інформаційні стенди про видатного інженера, колекціонера та розбудовника нашого краю Олександра Поля під відкритим небом на музейному майданчику. Цей формат сподобався дніпрянам. У такий спосіб музей виходить за межі своїх стін, робить історичний контент доступним для перехожих.

Цього року виставку оновлено як інформаційно, так і надруковано нові банери. З виставки відвідувач зможе дізнатися про основні віхи біографії О. Поля, побачити фото предметів з його колекції, дізнатись про місця Дніпропетровщини, пов’язані з ним.

Презентувати виставку буде В. І. Лазебник, завідувачка відділу історії України 14-19 ст., одна з перших біографів «степового Колумба» Олександра Поля, почесна громадянка нашого міста.

Виставка «Дивна доля чудової людини Олександра Поля» буде доступна для огляду відвідувачів з 1 вересня по 1 жовтня 2021 р.

Телефон для контактів: 0972365601

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті