Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
10:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На світлинах – родини зниклих безвісти: У ДніпроОДА відкрили нову виставку

|«« «« »» »»|

“Ми вас шукаємо... Ми вас чекаємо… Не забуваємо...”. Фотовиставку з такою назвою відкрили у холі облдержадміністрації. На 20 світлинах – ті, хто не втрачають надію на повернення з війни найрідніших. У руках тримають фотокартки зниклих безвісти бійців.

«Цією експозицією вирішили нагадати про зниклих героїв. З надією в серці на них чекають і родини, і всі ми. Сподіваємося, наші хлопці повернуться додому живі та здорові», – підкреслив заступник голови Дніпропетровської ОДА Іван Начовний.

Дніпропетровщина чекає на повернення з війни 39 бійців, зниклих безвісти, зазначив Іван Начовний.

Хтось із жінок чекає на повернення сина, інші – чоловіка,діти – батька.

«Мій чоловік зник 7 років тому. Він потрапив до Іловайського котла. Останній телефонний дзвінок від нього був 28 серпня. Сину тоді було два роки, зараз вже дев’ять. Ми всі чекаємо на повернення Дмитра додому і не втрачаємо надію», – згадує Юлія Попова із Кам’янського.

Чекає на повернення свого захисника і родина Євгена Алєкси з Кам’янського, і Віталія Доценка з Кривого Рогу. Хлопці також зникли безвісти в серпні 2014-го.

«Сім років тому чоловік потрапив до полону під Іловайськом. Останній раз виходив на зв’язок 30 серпня. Досі – жодних звісток», – поділилася Тетяна Біленко з Кривого Рогу.

Загалом в експозиції – 20 світлин.

Фотовиставку організувала ДніпроОДА разом із громадськими організаціями.

Її можна переглянути у холі облдержадміністрації. Вхід вільний. Виставка працюватиме до 10 вересня. Адреса: м. Дніпро, пр. О. Поля, 1.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті